USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти Небесного Легіону відпочили у Карпатах

2 Вересня 2017 14:47
10 волинських дітей Небесного Легіону, а також 9 юнаків поранених бійців АТО поїхали до підніжжя Карпат на відпочинок, написав на своїй сторінці в мережі Руслан Теліпський.

"Основною метою та завданням проекту було покращення психологічного стану дітей та проведення психологічної реабілітації учасників табору, а найголовніше – створити умови для комунікації між однолітками з інших міст, цікаво та корисно провести час і можливість знайти нових друзів! З чим спартанки вчергове успішно впорались!

Варто також зазначити, що табір проводився за підтримки та сприяння Association Aide Medicale Caritative France-Ukraine (http://amc.ukr.fr) Lycee CAOUSOU, Toulouse, France (Асоціація Медичної і Благодійної Допомоги Франція-Україна Ліцей КАУЗУ, м. Тулуза, Франція) та Human’East – Tous droits réservés (www.humaneast.org)", - йдеться у дописі.

Каже, згідно з легендою цьогорічного 6-тиденного табору, дітки мали можливість відчути себе справжніми супер-героями, адже мандрували у їхню Галактику, щоби перейняти сили, здібності і досвід всесвітньовідомих телеперсонажів! Програма табору мала елементи пластової методики, яка складається з активних спортивних, мистецьких, театралізованих занять, у ігровій формі розвивався інтерес до природи, культури, історії нашої країни, відбувалися веселі забави, цікаві завдання, веселі “челенджі” та відвідування басейну. А перед сном на дітей чекали ще й круті вечірки!

"Хлопці і дівчата відразу познайомилися, здружились і згуртувались. Також кожен віднайшов свою суперсилу, яка визначила його подальшу команду (Супермени, Бетмени, Спайдермени і Флеші) та у рівній змагальній боротьбі під час випробовувань довели, хто з них найшвидший, найкмітливіший та найкомпанійський", - додає волонтер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus