USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти переселенців безоплатно їздитимуть у луцьких тролейбусах

7 Грудня 2018 10:09
Діти громадян, які перемістились із тимчасово окупованої території України та районів проведення операції об’єднаних сил до міста Луцька, зможуть безоплатно їздити тролейбусами в період із 2 січня до 31 травня 2019 року.

Про це йшлося 6 грудня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як розповіла керівниця управління освіти Зіновія Лещенко, в луцьких школах навчаються 128 таких дітей. Безкоштовний проїзд їм забезпечать шляхом придбання щомісячних проїзних квитків, які управління освіти закупить відповідно до списків, поданих директорами шкіл згідно з заявами батьків.

Своєю чергою, департамент фінансів та бюджету міськради має передбачити в бюджеті міста кошти на придбання проїзних документів.

Зіновія Лещенко зауважила, що близько 20 % дітей переселенців користуються безоплатним проїздом у тролейбусах.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2018 10:27
Переселенці отримують квартири на пільговій основі, різні соцвиплати , їхні діти навчання, харчування, проїзд на пільговій основі за те що роками закликали росію в нашу країну а потім як щурі повтікали замість того щоб захищати її ....
Володимир Показати IP 7 Грудня 2018 10:44
А чим гірші інші діти? Тільки тим,що вони народилися в Луцьку, а багато хто з їхнів батьків, старших братів захищають таких переселенців на їх території на сході.І тому нашим гостям житло надалося,діти в школі харчуються безкоштовно,а також і проїзд буде безкоштовний. А багато таких переселенців на Волині уже бізнес свій мають , а свою рідну територію від " сєпарів" хай звільняють дурнуваті "бандери".
не я до Володимир Показати IP 7 Грудня 2018 11:33
Повністю з Вами згідна!!! Чим наші діти гірші?
Анонім Показати IP 7 Грудня 2018 19:59
Писаки забули, що творили взимку 2014 на Волині? Дякуйте Богу, що тут мир і вам не довелось отримувати соцвиплати на пільговій основі де небудь в Черкасах.
Володимир Показати IP 7 Грудня 2018 20:55
Я так зрозумів, що ти дуже розумний...
Анонім до Володимир Показати IP 7 Грудня 2018 21:29
Так, Володимире, ти правильно все зрозумів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus