USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Діти із Калуського району оздоровляться на Волині

5 Серпня 2008 18:26
За словами голови облдержадміністрації Миколи Романюка, в ході робочої поїздки у Чернівці із питань координації ліквідації наслідків стихійного лиха  прийнято рішення «закріпити» за Волинською областю Калуський район Івано-Франківщини. Про це 5 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як сказав Микола Романюк, багато проблемних питань наразі вирішують на державному рівні. Волинь допомагатиме постраждалому Калуському району продуктами харчування (мукою, цукром, крупами, картоплею) та будівельними матеріалами (в основному цементом та цеглою).
 
За словами волинського губернатора, із завтра спеціалісти вивчатимуть ситуацію щодо того, як конкретніше можуть допомогти із ліквідацією стихійного лиха. Найперше ж потрібно відновити автомобільний рух, – зауважив голова облдержадміністрації.
 
Також владі Калуського району від Волині надійшла пропозиція оздоровити в таборах та санаторіях області 40 дітей.
 
Довідково:
 У Калуському районі підтоплено 1974 будинки, 1500 присадибних ділянок, 434 гектари сільськогосподарських угідь. Усього постраждало 54 населені пункти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus