USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Районна рада на Волині сфальсифікувала документи?

29 Січня 2014 08:12
Президента не повідомили про рішення Володимир-Волинської районної ради

У суботу, 25 січня, відбулась позачергова сесія Володимир-Волинської районної ради, на якій дві третини депутатів проголосували за висловлення недовіри голові місцевої райдержадміністрації, депутату обласної ради Валентину Скубі.

Під час сесії заяву про звільнення із займаної посади написав голова райради Степан Слащук. Обидва депутати – «регіонали».

Згідно з інформацією голів депутатських фракцій «Батьківщина» і ВО «Свобода» Андрія Оніщука і Павла Карпюка, за станом на 28 січня протокол сесії райради буво сфальсифікований, в результаті чого екс-голова райради Слащук не підписав і не відправив до Адміністрації Президента відповідне рішення щодо недовіри голові РДА. Про це повідомляє «Слово Волині».

Оскільки, згідно з чинним законодавством, якщо дві третини депутатського корпусу проголосували за недовіру голові райдержадміністрації, то президент зобов’язаний звільнити такого свого представника з посади. Депутати Володимир-Волинської райради Оніщук і Карпюк, які одночасно входять і до президії Народної ради (створеної 25 січня в райраді) вважають, що даний інциндент має ознаки корупції і державної зради, чекають прокурорського реагування, а також дій з боку СБУ – оскільки голова РДА в силу посадових обов’язків має доступ до секретної інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 29 Січня 2014 08:52
Пан Скуба, коли ходив у вишиванці по Горохові та підіймав проти влади студентів та молодь то тоді йому було життя. Зараз з цією партією далеко не заїдеш. Треба міняти поїзда на якому їдеш.У тебе це дуже добре получається, аби тільки бути біля корита.Повертайся у Горохів торгувати спиртом.
Ъ Показати IP 29 Січня 2014 09:58
Торгувати спиртом і т**хати чужих жінок в лісі з важкими наслідками. Гицель і дешевий бабник в вишиванці.
Степан Сергійович до Ъ Показати IP 29 Січня 2014 10:35
Скуба-це дешеве горохівське бидло. Ніякого сорому і совісті немає,Попандопуло.
Інга Показати IP 29 Січня 2014 16:31
Горохівські всі такі, луцьким не зрозуміти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus