USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Діти розгромили могили на Волині

18 Жовтня 2012 16:57
Двоє дітей, які поверталися зі школи додому, зайшли на кладовище і вчинили там безлад: позривали хрести, розкидали лампадки і пошкодили огорожі.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

До чергової частини Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області звернулося 4 місцевих мешканці із заявами про те, що у селищі Жовтневе невідомі особи пошкодили могили на кладовищі.

На місце події виїхали працівники міліції, які виявили, що із кількох могил зірвані металеві хрести, розкидані лампадки та пошкоджені огорожі.

Правоохоронці встановили, що до інциденту причетні 11-річний та 13-річний місцеві мешканці, які саме поверталися зі школи. Дорогою додому дітлахи вирішили піти до струмка, який тече поблизу кладовища, щоби погратися. Згодом 11-річний хлопчина вирішив «перевірити», чи не боїться його товариш покійників. Хлопчики пішли на кладовище. Бігали і стрибали по могилах, зривали металеві хрести і громили все, що можна було розгромити. А потім спокійно пішли по домівках.

Із малолітніми вандалами правоохоронці провели профілактичні бесіди виховного характеру. Окрім того, школярів поставили на облік кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області. Щодо батьків хлопчиків складено адміністративні протоколи, згідно зі статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
AntiUkr Показати IP 18 Жовтня 2012 17:40
Христианское воспитание. Пусики, феменчики отдыхают.
фрай Показати IP 19 Жовтня 2012 07:57
На місце події виїхали працівники міліції, які виявили, що із кількох могил їхніх рідних зірвані металеві хрести, розкидані лампадки та пошкоджені огорожі. - З могил рідних працівників міліції...
Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2012 08:41
Ви мене пробачте, але це не діти, це навіть важко назвати хто!!! Одне діло шибки порозбивати в магазині - хлопці, а зовсім інше на могилах хрести зривати - вир....ки!!!
тиць-здиць до Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2012 09:27
Сатаністи, юні сатаністи.
Лучанка до тиць-здиць Показати IP 19 Жовтня 2012 15:04
Ну так, але подумайте самі, хлопці 11-13 років, це ж діти клас 6-8 клас, діти, а таке виробляють. Жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus