USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Діти «розповіли» чиновникам, чого бракує у Луцьку. ФОТО

1 Червня 2013 19:00
Луцькі малята «поділилися» з міською владою своїми думками щодо майбутнього Луцька, зобразивши його на папері.
Відбулося це у межах «Фестивалю ідей», який організували в центральному парку Луцька 1 червня.
За словами голови ГО «Сімейна академія «Плай» Оксани Струк, яка стала організатором дійства, що відбулося за сприяння управління культури Луцької міської ради, фестиваль влаштовують уже вдруге поспіль.




Хоч показати те, що вміють, мали 40 організацій, утім, «злякавшись» дощу, залишилося лише 17.










Одним із запропонованих «Плаєм» розваг став конкурс «Скарбничка дитячих ідей». Так, дітлахи мали намалювати те, про що вони мріють і те, що вони хочуть побачити в Луцьку. Потім, як розповіла очільниця «Плаю», усі роботи малят віддадуть до Луцької міської ради, аби «підказати» посадовцям, чого бракує у місті.
Визначатимуть і переможців фестивалю. Так, вручивши подяку учасникам конкурсів, трьом найкращим вручать подарунки від спонсорів.









Окрім того, на «Фестивалі ідей» розмальовували й гіпсові фігури та мали нагоду взяти участь у майстер-класі з миловаріння.
У межах заходу влаштували й концерт, участь у якому могли взяти представники від усіх організацій, які брали участь у заході. «Що хочеш, можна робити на сцені», - додала Оксана Струк.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus