USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Діти, які нібито наїлися таблеток, виявилися повністю здоровими

5 Жовтня 2009 11:14
Трирічна дівчинка і тримісячний хлопчик, які за попередньою інформацією, отруїлися медикаментами в селі Повурськ Ковельського району на Волині, уже виписані з лікарні. Як виявилось, вони повністю здорові. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Як повідомив черговий лікар реанімаційного відділення Ковельської цетральної районної лікарні, куди були доставлені діти, малюки почувають себе добре та вже виписані додому. Більше того, видимих ознак отруєння медики не помітили взагалі.
«Мати, зайшовши у кімнату, де перебували діти, побачила дочку, яка тримала у руці упаковку з пігулками. Одна таблетка була відсутня. Достовірно дізнатись, чи ковтала дитина медикамент чи ні, не вдавалося, так як дівчинка щоразу змінювала свої відповіді. Тому мати для профілактики привела дітей у лікарню. Дівчинці зробили промивання шлунка, токсинів у крові не знайшли, немовля виявилось повністю здоровим», ― розповів черговий лікар лікарні.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus