USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Дієтична піца: міф чи реальність*

1 Листопада 2022 09:09
Піца у Івано-Франківську – смаколик, яким хочеться ласувати у будь-який час, але який має достатньо високу калорійність. Якщо ви займаєтесь спортом, бережете власну фігуру – тоді обирайте варіанти дієтичної піци, яку можна приготувати власними руками.

Як приготувати дієтичну піцу: корисні поради

Якщо ви вирішили спробувати самостійно приготувати таку страву, вам треба врахувати кілька основних нюансів та секретів.

Тісто

Для створення тіста візьміть:

Борошно рисове – 125 г;

Домашній сир – 950 г;

Яйце – 1 шт;

Розпушувач, сіль.

Усі сухі компоненти поєднайте між собою, а потім додайте до них яйце та сир. Добре вимісіть, щоб тісто було однорідним. Якщо того потребує консистенція – можна додати одну велику ложку оливкової олії.

Важливо після замішування дати тісту постояти близько однієї години у холодному місці. Після чого його варто розкотити, сформувати коржик й випікати двадцять хвилин при температурі 200 градусів.

Соус

Не лише правильно спечений коржик має значення, а й соус до нього, який обирається згідно з типом піци та її начинкою.

Якщо ви полюбляєте томати – обирайте відповідну пасту, а ще краще – зробіть її самостійно, зваривши пюре зі свіжих помідорів й додавши до нього базилік.

Ще один варіант – йогурт без цукру та домішок, до якого можна додати томати та спеції, розмішуючи у пропорції один до одного.

Для пікантного соусу можна використовувати молочні продукти, що поєднуються з кількома зубчиками часнику.

Начинка

Для того, аби піца була справді низькокалорійною і її можна було вживати на дієті, варто обрати саме некалорійні начинки, а ще добре поєднати між собою. Це можуть бути не лише овочі або фрукти, а й, наприклад, відварне куряче філе, гриби тощо. Звісно, повністю відмовитись від сиру не вийде, проте можна віддати перевагу м’яким варіантам, що містять менше калорій.

Найкращі поєднання інгредієнтів для дієтичної піци:

Куряча грудка з ананасом;

Гриби з куркою та сиром;

Баклажани, кабачки, перець та томати;

Гриби з томатами та перцем;

Яйця з баклажанами;

Кукурудза, авокадо, гарбуз тощо.

Щоб начинка не була прісною, додавайте до неї спеції, а ще – оливки. Останні містять дуже мало калорій, а тому можна вживати їх у будь-якій кількості.

Замовити піцу з доставкою від Суші-Гоу

А якщо вам не хочеться самостійно готувати піцу, немає часу або розуміння кулінарної справи – тоді обирайте варіанти з доставкою від ресторану Суші-Гоу.

У меню закладу ви знайдете як класичні варіанти піци, так і дієтичні, які можна куштувати хоч щодня, не побоюючись набрати зайві кілограми. До їх складу входить куряче м’ясо, овочі, фрукти та інші варіанти, а ще – авторські соуси, які роблять коржики не такими прісними та нейтральними на смак.

Для зручності ресторан має власну кур’єрську доставку, за допомогою якої ви отримаєте свої пакуночки у Івано-Франківську всього за пів години з моменту оформлення замовлення. Сплатити його також можна будь-яким зручним способом, а ще отримати бонусні бали за запізнення кур’єра!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus