USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Плануємо сімейний відпочинок у Єгипті*

4 Червня 2021 12:42
Наразі список країн, відкритих для українських туристів, незначний. На щастя нині українцям доступний сімейний відпочинок в Єгипті.

Серед переваг країни пірамід – бездоганний сервіс за досить демократичною ціною, комфортабельні пляжі, фантастичний підводний світ Червоного моря. Також важливо, що переліт з України до Єгипту нетривалий.

Як вибрати оптимальний готель

Аби ваш відпочинок у Єгипті залишив лише найкращі спогади, слід відповідально підійти до планування відпустки.

- Насамперед визначтеся з датами подорожі та, перейшовши за посиланням https://sunfamilyclub.net/countries/egypt/, забронюйте готель, який цілком відповідає вашим вимогам. Якщо вирушаєте у відпустку з маленькими дітьми, зупиніть свій вибір на чотири-п’ятизіркових резортах, розташованих на першій лінії.

- Зверніть увагу на наявність дитячого меню у ресторані вподобаного готелю. Це важлива опція, адже таким чином малюк зможе харчуватися відповідною для його віку їжею, не порушуючи режиму.

- Якщо маєте змогу, віддайте перевагу готелю, який працює за системою «все включено». У такому разі вам не доведеться думати про витрати на харчування, шукати заклади, де пропонують смачні та якісні страви.

- Якщо подорожуватимете з малюком, зверніть увагу, чи передбачена наявність чайника в номері, де житимете. Маючи чайник, ви будь-якої миті зможете приготувати дитині звичну суміш або кашу.
Переваги сімейних резортів

Зазвичай сімейні готелі розташовані у тихих передмістях курортних містечок, де немає зайвого шуму та нічних дискотек. Тож ви зможете спокійно вкласти спати дитину навіть рано ввечері.

Перша берегова лінія та зелена територія дадуть змогу швидко дістатися до пляжу та з задоволенням погуляти з малюком у затінку дерев.

Вибираючи готель, зверніть увагу на наявність піщаного пляжу та зручного для малят спуску в море. Адже в Єгипті на деяких курортах коралові рифи підходять до самого берега, тож вхід у воду можливий лише з пірса.

Чудових вам канікул у казковій Країні пірамід!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Йося Моргенштерн Показати IP 4 Червня 2021 18:18
Про що ви пишете??? В Єгипті зараз вдень + 45, а на сонці набагато більше!!! Що там зараз робити??? В морі покупатись з 8 ранку до 9, поснідати і в номер до кондиціонера. Нормальні люди їдуть взимку на + 25. Написали - що в воду пер..ли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus