USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Для актового залу будинку культури у Вересневому придбають нові крісла

18 Липня 2019 13:26
За кошти з міського бюджету придбають нові крісла для актового залу будинку культури, що знаходиться у мікрорайоні Вересневий.

Про це стало відомо сьогодні, 18 липня, під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради.

Так, із зверненням щодо внесення змін до бюджету на друге півріччя 2019-го року виступив депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Обранець громади зазначив, що ремонт у актовому залі будинку культури у Вересневому уже завершили на 98%, але для того, аби його завершити на 100% потрібно закупити і встановити нові крісла у актову залу

«Раніше ми виділяли кошти на капремонт актового залу будинку культури у Вересневому. Там була прогнила підлога, стелі, обдерті стіни. За станом на сьогодні, ремонтні роботи на 98% завершені. Якщо ми виділимо 350 тисяч гривень із бюджету на придбання нових крісел, цей ремонт слугуватиме нам протягом 30 років», - наголосив обранець громади.

Таким чином, відповідні зміни до бюджету підтримали 24 депутати, проголосувавши «за». Отже, рішення прийняли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus