USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Для дітей це було казкою: маленькі футболісти з Донеччини вражені «Кубком єднання» у Луцьку

24 Жовтня 2021 16:40
Представники команди Білозерської ТГ, які представляли Донецьку область на «Кубку єднання-2021», поділилися враженнями від змагань, які організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» на честь свого десятиріччя. Маленькі футболісти, тренер та батьки відзначили надзвичайно високий рівень проведення турніру.

Про це йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Нагадаємо, що Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок єднання-2021» стартував 10 вересня у 22 областях України. Це наймасштабніші в Україні дитячі спортивні змагання, в яких брали участь 400 команд юних футболістів віком 10-11 років. Перший відбірковий тур завершився 22 вересня. Були визначені переможці, які взяли участь у фінальних змаганнях, що пройшли на луцькому стадіоні «Авангард».

На відбірковому турнірі «Кубка єднання» у Волновасі змагалися двадцять команд, однак перемогу здобули футболісти Білозерської ТГ, які й представили Донецьку область на фінальному етапі змагань у Луцьку.

Читати ще: «Подобається Мессі, бо він лівоногий, як і я»: юні футболісти – про шлях до перемоги у турнірі «Кубок єднання-2021»

«Ми були на турнірі у Волновасі, який приурочений до десятиріччя Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Для дітей це було казкою, адже на турнірі були представлені найкращі команди Донецької області. Рівень був неймовірним, – пригадав тренер футбольної команди Білозерської ТГ Артем Тимошев. – Я побував на багатьох турнірах у Європі, тому можу сказати, що це був європейський рівень. Діти жили в чудових умовах, харчування бездоганне. Все для дітей. Приємно відчувати, що наші діти комусь потрібні. Подарунки були просто чудові! Діти отримували м’ячі, медалі, грамоти, кубки».

Подорожі спортсменів до Луцька посприяв народний депутат України Дмитро Лубінець та благодійний фонд «Я – Волноваха».

«На турнірі ми представляли Донецьку область. У Луцьку були вперше, нам дуже тут сподобалося. На турнірі були сильні команди. Ми добре харчувалися та жили в готелі», – сказав футболіст команди Білозерської ТГ Арсеній Токарев.
Мама одного з футболістів Марина Попова розповіла, що вони з сином постійно переписувалися та телефонували один до одного.

«Йому дуже сподобалося. Якщо такі турніри будуть проводити і далі, то ми братимемо в них участь. Він і сам каже, що буде старатися, а я його підтримаю», – зауважила Марина Попова.

Мама ще одного футболіста Анастасія Хухрянська відзначила, що для її сина змагання такого серйозного рівня були першими, тому він отримав багато позитивних емоцій, йому все дуже сподобалося.

«Кубок єднання-2021» – це не просто змагання за перемогу, а популяризація спорту в країні. Мета турніру – об’єднання країни навколо наймасовішого виду спорту – футболу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus