USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Подобається Мессі, бо він лівоногий, як і я»: юні футболісти – про шлях до перемоги у турнірі «Кубок єднання-2021»

26 Вересня 2021 20:54
Юні переможці фінального етапу наймасштабнішого футбольного турніру в Україні «Кубок єднання-2021» серед хлопчиків 2010-2011 року народження, розповіли про те, як потрапили у футбол, власних кумирів та смак перемоги.

За результатами поєдинків у фінал вийшли дві найсильніші команди – ДЮСШ «Чорноморець» із Одеської області та КДЮСШ «Барса» із міста Шостка Сумської області, утім після серії пенальті першість здобули одесити.

Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилось у гравців команди золотих чемпіонів цьогорічного турніру про те, чи очікували на перемогу і як довго до неї йшли.

12-річного воротаря Тимура хлопці із команди ДЮСШ «Чорноморець» жартома називають «машиною для вбивств» й один за одним по-дружньому плескають по плечі.
Окрім командної перемоги, сьогодні юний футболіст здобув перемогу у номінації «Найкращий воротар» турніру.
Хлопець каже, що виношував мрію стати футболістом з глибокого дитинства.

«На ворота мене поставив тренер, бо серед усіх гравців команди я найбільш високий. І коли попередній воротар отримав травму, мені сказали стати на ворота. Так воротарем і лишився», – каже Тимур.

Його партнер по команді Сашко каже, що футболом займається сім років.

«Мені подобається цей вид спорту. Спочатку мене взагалі не брали у гру, але потім взяли і я повірив у себе і почав йти вперед до своєї перемоги», – розповідає хлопець.
Хлопчина каже, що його улюблений футболіст – Ліонель Мессі.

«Подобається Мессі, бо він лівоногий, як і я», – акцентував спортсмен.

Дуже хороші враження від гри і від турніру в цілому залишилось у юного «чорноморця» Дмитра.

«Мені так сподобалося в Луцьку на турнірі!» – із захопленням каже Діма.

Хлопець займається футболом вже вісім років. Своїм кумиром вважає Кріштіану Роналдо.

«Мене батьки віддали на футбол з трьох років. Спочатку ми з командою, тренуючись, взагалі бігали по бруківці, потім тренувалися у спортзалі, а з часом для нас побудували гарне футбольне поле. Тренуюся і на багатьох турнірах займаю перші місця. Навесні ми з командою були на Чемпіонат України з футзалу й зайняли там перше місце», – каже футболіст.
Зізнається, що краще почуває себе «на траві», ніж у залі. Говорить, що з гравцями команди серію пенальті не лише не тренували, а й не очікували взагалі.

«У мене вже й є прихильники», – посміхається Дмитро.

«Це ж хто?» – жартома запитує партнер по команді.

«А я!» - зі сміхом підскочив інший.

«Ми перемогли, бо наш воротар – машина для вбивств», – дружньо тріпають воротаря Тимура за русяве волосся хлопці.
Нагадаємо, в обласному центрі Волині нагородили переможців фінального етапу наймасштабнішого футбольного турніру в Україні «Кубок єднання-2021» серед хлопчиків 2010-2011 року народження, який присвячений 10-річчю Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Непересічна для Волині спортивна подія стартувала 25 вересня на стадіоні «Авангард» у Луцьку, а ось вирішальні поєдинки із подальшою церемонією нагородження провели у неділю, 26 вересня. Протягом двох днів змагань на головному стадіоні Луцька не переставала кипіти напруга від запеклих футбольних протистоянь між командами-учасниками, яким могли б позаздрити навіть найтитулованіші клуби світу.

Вікторія СЕМЕНЮК, Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus