USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для ліквідації наслідків негоди у Луцьку хочуть створити бригаду швидкого реагування

26 Жовтня 2018 15:59
Аби оперативно ліквідовувати наслідки негоди у вигляді повалених дерев, та для сортування інших предметів, які згодяться для роботи твердопаливної котельні у Луцьку, планують створити бригаду швидкого реагування.

Відповідна ідея прозвучала під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«На вулиці Боженка закінчуємо твердопаливну котельню, вона вже майже готова. Ми там будемо мати прекрасну очистку, там не буде жодних запахів деревини, щоб мешканці будинків нічого не відчували. Встановлене передове європейське обладнання, котел вже стоїть, все інше допрацьовується. Проводяться косметичні роботи», - розповіла директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна.

«Це дасть ефект економії і меншої залежності від газу. Однак, газова котельня теж працюватиме паралельно. Надіємось, що місто допоможе обрізкою дерев. Вже будемо мати куди звозити і знаємо, що з цим робити. Там на місці працюватиме цілий комплекс, тобто, можна буде не тільки завозити щепу, але й самим її готувати. Там є склад деревини, є дробилка і вже є навіть тракторець, який це все підгрібатиме», - зазначила директорка.

Депутат Юрій Безпятко зауважив, що у Луцькраді неодноразово вже говорили по сформування бригади швидкого реагування для ліквідації аварійно небезпечних дерев або таких, які падають від негоди.

«Це потрібно для того, щоб такі дерева не дівались невідомо куди, а звозились відразу до котельні. От, наприклад, минулого разу, коли була негода, люди пообрізали дерева, поскидали їх, а потім шукали когось, хто буде це все забирати і завозити. Тому потрібно спілкуватися напряму з ЖКГ і вирішувати це питання», - зауважив депутат.

Під час засідання комісії зауважили, що, враховуючи європейський досвід, ця бригада повинна складатися з людей, які працюють на постійній основі і вони повинні відсортовувати ті речі, які придатні для згорання у твердопаливній котельні. Це можуть бути і старі меблі, і все що горить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сем Показати IP 26 Жовтня 2018 16:24
Скорочення, про яке так нещодавно говорили. Буде начальник, зами по тому і по сьому, секретар, бухгалтерів зо сім, відділ кадрів, звязковий із пресою, та два роботяги. Один із них постійно в запої.
Мес до Сем Показати IP 26 Жовтня 2018 20:15
Це Україна, бейбі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus