USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі муніципали створять групу швидкого реагування

24 Липня 2017 11:32
На базі департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради створять групу швидкого реагування, яка мобільно аналізуватиме кожен виклик, для чого, зокрема, діятиме окрема "гаряча лінія".

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Група швидкого реагування необхідна, як розповіла головний бухгалтер департаменту муніципальної поліції Ольга Захарчук, оскільки до управління постійно надходять виклики через сморід, сміття, нелегальні продажі і т. д. На них потрібно вчасно реагувати, чому має слугувати окрема "гаряча лінія", роботи над запровадженням якої тривають. Наразі одне звернення може надходити безпосередньо до муніципалів протягом дня-двох.

Для того, щоб група швидкого реагування почала свою роботу у департаменті необхідно збільшити штаб на 15 осіб. Крім того, на нагальні потреби, зокрема форму, канцелярію, оргтехніку тощо, потрібно буде виділити близько 500 тисяч гривень.

«Ми хочемо, щоб все було мобільно. Щоб лучани знали, що до нас можна звернутися і ми швидко відреагуємо, а їхнє питання буде швидко вирішене», – підкреслила Ольга Захарчук.

Також Ольга Захарчук поінформувала, що департамент планує змінити назву, аби не ототожнюватися з патрульною поліцією, адже виконувані ними функції різні. Управління переназвуть на департамент муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любі свині Показати IP 24 Липня 2017 13:17
А може хватить? Зараз казочка про необхідні 500 тис. грн. Далі - казочка про нову форму на 15 чоловік від Версаче. Далі -планшети по 5 тис. баксів. Далі - приміщення. Далі - транспорт. А толку то - нуль! З яких пір бухгалтер буде повчати громаду що їй потрібно?! Агов - депутати! Може пора закінчувати з примхами
11 Показати IP 24 Липня 2017 14:01
Прікольно такі гроші на цих дармоїдів виділяються а толку 0. Як леньовку зробити так грошей немає . А тут такі суми . Який бардак ,як розкрадають ся наші гроші . Слава тим придуркам які доводять країну до краху . Молодці .
бездарі Показати IP 24 Липня 2017 23:35
Хай спочатку наведуть лад із нелегальною торгівлею поряд зі Старим ринком - на парковці, на тротуарах. По парковці на авто не пропхатись через продавців чорниць і огірків - тільки і дивись щоб на когось не наїхати.При тому що всередині овочевого павільйону - купа місць для торгівлі. Те саме - перехрестя Грушевського - Привокзальна, те саме - народні китайські промисли на початку вулиці Лесі Українки. І таких місць купа. Спочатку - невпорядкована торгівля, тоді - 500 тисяч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus