USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для локачинських медиків передали ліки та сумки фельдшера

2 Січня 2019 08:00
Медикаменти та медичні сумки лікарям за сприяння депутата Волинської обласної ради від УКРОПу, радника голови облради Вячеслава Рубльова передав директор комунального підприємства «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Зокрема, для медичних закладів передали 10 сумок фельдшера з медикаментами першої необхідності та додатковий запас ліків. 4 сумки передали для фельдшерів саме Затурцівської об’єднаної територіальної громади та 6 для району.

«Є чітка позиція Волинської обласної ради та голови – Ігоря Палиці допомагати медикам. Крім найнеобхідніших ліків та матеріалів у цих сумках є ще додаткові медикаменти, що стануть в нагоді людям, які йдуть на виклик», - пояснює Михайло Півнюк.

Така допомога дуже потрібна сільським медикам, кажуть в Затурцівській амбулаторії.

«Коли ми йдемо на виклик, ми повинні надати безоплатно першу медичну допомогу. І в цих сумках є те, що нам потрібно, аби в перші хвилини допомогти пацієнту. Ми щиро вдячні тим, хто про нас турбується», - каже медична сестра Затурцівської амбулаторії Наталія.

«Ми постійно намагаємося підтримувати медичні заклади області, особливо ті, які знаходяться в сільській місцевості, адже вони працюють майже в екстремальних умовах – без необхідних матеріалів, без можливості поповнити запас ліків першої необхідності. Поки в Україні триває недолуга реформа медицини, ми намагаємося зробити все, щоб сільські медики мали можливість виконувати свою роботу та рятувати життя своїх пацієнтів», - підкреслив Вячеслав Рубльов.

До слова, до дня медика, який був у червні цього року, Вячеслав Рубльов для медиків Локачинського, Горохівського, Турійського та Рожищенського районів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» передав по 10 сумок із найнеобхіднішим обладнанням, ліками та перев’язувальними матеріалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus