USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Для Луцька придбали два сміттєвози, аби вирішити проблему з вивозом сміття

17 Березня 2018 12:54
Два 25-кубові сміттєвози Mercedes Axor були придбані для ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», аби підпримєство змогло «закрити» райони, які раніше обслуговувало підприємство МЖК, з яким розірвали договір через незадовільний стан роботи.

Про це йшлося 16 березня під час прямого ефіру телепрограми «На часі» на телеканалі «Аверс».

Як розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, тема вивезення сміття завжди була актуальною для Луцька: «Проблеми з вивозом сміття фактично завжди пов’язані з підприємством МЖК, яке обслуговувало окремі мікрорайони. Протягом всіх років його діяльності в них, або не було водіїв, або ламались автомобілі, тобто були постійні перебої з роботою, тож вони не виконували покладених на себе обов’язків. Наше підприємство «Луцькспецкомунтранс», щоб «закрити» ці райони, не допрацьовувало в інших»

Також посадовець пригадав, як в 2006 році в МЖК вчергове зламався сміттєвоз, тоді була спека 30 градусів і протягом серпня не вивозилося сміття.

Він повідомив, що нещодавно був зроблений величезний крок вперед в даному напрямку – договір з цим підприємством по вивозу сміття був розірваний.

«Зараз місто придбало два сміттєвоза, щоб райони, які обслуговувало МЖК, змогло охопити підприємство «Луцькспецкомунтранс». Окрім того, ще один сміттєвоз буде придбано за кошти підприємства», - поінформував радник міського голови.

У своєму Фейсбуці Ігор Поліщук написав, що це два найбільші в Луцьку 25-кубові сміттєвози Mercedes Axor.

«Востаннє міська рада купляла сміттєвози для цього підприємства в далекому 2007 році», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 17 Березня 2018 18:13
Круто !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus