USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькій школі випустили газету для першачків

26 Грудня 2017 08:00
«Першокласний Вісник» - перший номер шкільної газети для учнів 1-класів вийшов у Луцькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 11 – колегіум. Педагоги кажуть, що це новий метод для ефективнішої комунікації з батьками та мотивація для дітей гарно вчитися.

Першою темою номеру стала: «100 днів у школі».

Автор ідеї класовод 1-Г Анна Панафідіна розповідає, що долучилися до реалізації задуму всі вчителі перших класів.

«Ідею створити класну газету виношувала давно, адже хотіла, щоб вона вміщувала цікаві фото та інформацію про клас. Проте, оскільки у кожному класі є багато про що розказати, ми вирішили зробити спільну газету для всіх перших класів і назвали її «Першокласний Вісник». Вийшло дуже цікаво, адже з батьками з’явилася нова форма комунікації, вони тепер знають не лише про те, що відбувається в класі у їхній дітей, а й на паралелі. Також газета мотивує дітей гарно вчитися, бо усі діти хочуть потрапити на її шпальти. Задумів ще багато, будемо організовувати конкурси малюнків для газети й інше, аби дітям було цікаво навчатися і в школу вони йшли залюбки», - розповідає Анна Панафідіна.
Над газетою працювали: класовод 1-А класу Мамай Ольга Іванівна, 1-Б класу - Шевчук Оксана Анатоліївна, 1-В класу - Круцюк Людмила Петрівна і 1-Г Панафідіна Анна Анатоліївна, яка стала головним редактором першого шкільного другованого видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus