USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для медоб’єднання Луцької громади придбають сучасний мамограф

21 Серпня 2022 15:32
Для потреб Медичного об’єднання Луцької громади придбають цифрову рентгенівську мамографічну систему. Очікувана вартість такого обладнання – понад дев’ять мільйонів гривень.

Медоб’єднання планує придбати мамограф через сайт публічних закупівель Prozorro. Торги тривають до 30 серпня.

Ідеться про обладнання, потрібне для проведення мамографічних досліджень.

Мамографічна система повинна бути новою, такою, що раніше не використовувалася. Доставку, інсталяцію та пуск обладнання буде здійснено коштом переможця торгів.

Гарантійний термін обслуговування мамографа – не менше ніж 12 місяців.

Відзначимо, на Волині, як і у всьому світі, рак молочної залози є великою проблемою для здоров’я жінок. Але разом із вдосконаленням методів діагностики і лікування недуги при її виявленні на першій стадії в 90% випадків можливе одужання і більш як 10 років якісного життя людини.

У ранньому виявленні хвороби, навіть при відсутності її ознак чи симптомів, велику роль відіграє вчасне проведення мамографії молочних залоз, що є золотим стандартом у лікуванні раку молочної залози.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus