USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Для мешканців одного з мікрорайонів Луцька провели спортивне свято

22 Червня 2018 20:05
21 червня 2018 року в дворі будинків № 3 і 5 на вулиці Рівненській «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» провели фестиваль спорту «Фізична культура і спорт – здоров’я нації» для дітей та молоді за місцем проживання мікрорайону Київський майдан – Балка, з нагоди святкування Дня молоді.

Про це повідомляють на сайті Луцькради.

Окрім цього, у всьому світі до дня заснування Міжнародного олімпійського комітету (23 червня 1894 року) щороку проводяться олімпійські дні бігу. Саме тому, з метою популяризації олімпійського руху, спортивне свято розпочалось легкоатлетичним забігом за участі вихованців «Лучеська», осередку КЗ «Спорт для всіх», який знаходиться в будинку вищезгаданого двору. Після легкоатлетичного розігріву, діти виконали «веселу руханку».

Спортивно-розважальна програма заходу включала: змагання з фризбі, метання набивного м’яча на дальність. Також всі охочі мали змогу позмагатись в естафетах: «Флорбол», «З баскетбольним м’ячем», «Перенеси кульку». Та найцікавішою була комбінована естафета, де окрім різних перешкод потрібно було пролізти крізь тунель. Намагаючись випередити своїх суперників, діти старанно виконували всі завдання.

Всі хто прийшов на захід отримали солодкі призи, а переможці – дипломи від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

І на заверщення заходу Наталія Зінь, професіонал «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», провела інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» – «Реальність починається з тебе!». Одним із головних завдань акції, є залучення населення до рухової активності, здорового способу життя та протидія шкідливим звичкам.

Загалом свято видалось веселим і цікавим. Всі присутні активно і спортивно провели дозвілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus