USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Для найстаранніших луцьких школярів показали «Зоряну казку»

29 Грудня 2017 17:06
Обдаровані школярі Луцька зібралися в Палаці учнівської молоді. Для них підготували святкову виставу та солодкі подарунки.

На початку свята, що відбулося 29 грудня, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук звернувся до присутніх з вітальним словом.

«Освіта і медицина - це такі галузі, які завжди повинні бути в пріоритеті розвитку, адже це здоров’я лучан і потенціал на майбутнє. Тому їхньому розвитку міська влада приділяє особливу увагу. Тут зібралися найстаранніші, найталановитіші учні, й для вас це свято. Від щирого серця бажаю вам здоров’я, здійснення мрій, досягнення поставлених цілей», - сказав Костянтин Петрочук.
На заході зібралося 500 школярів, які є переможцями олімпіад, конкурсів, змагань у художньо-естетичному та спортивному напрямках на місцевому, обласному та всеукраїнському рівнях.

«Тут учнівська еліта нашого міста, дякую вам за ваші старання. Ми бачим велике сприяння ровитку нашої галузі з боку міської влади, аби діти навчалися в достойних умовах. Тому я хочу усіх привітати зі святом та побажати довгих і світлих років життя. Хай прийдешній рік буде легким та успішним», - побажала начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.
Нагадаємо, вчора під час новорічно-різдвяного концерту радник Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомив, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» подарує ПУМу новий автобус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Соня Показати IP 29 Грудня 2017 23:50
Зоряна казка - цікава, креативна, дуже гарні костюми . Міраж ви супер. Керівнику і батькам дітей , які виступали велике спасибі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus