USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для покупців вживаних авто: номерні знаки у Польщі більше не доведеться змінювати

25 Серпня 2021 07:20
Купуючи вживану машину в Польщі, раніше обов’язковою процедурою була зміна номерних знаків та їх реєстрація на нового власника.

Це коштувало дорого та тривало довго, повідомляє 24 канал.

Із 31 січня 2022 року у Польщі більше не буде обов’язковим виготовлення нових номерних знаків. Покупці вживаних авто зможуть подати заявку на збереження поточного реєстраційного номера транспортного засобу.

Відповідне рішення опублікувала канцелярія прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького. Хоча сама видача нових номерних знаків наразі не є дорогою послугою (близько 180 злотих), розв’язання бюрократичних питань через посередників зазвичай коштує набагато більше часу та грошей.

Так, невдовзі кожен, хто купує вживаний транспортний засіб, зможе зберегти реєстраційний номер попереднього власника. У канцелярії наголошують, що це буде можливим навіть у тому разі, якщо авто куплене в іншому регіоні чи воєводстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus