USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для «Поліського літа з фольклором» хочуть збільшити фінансування

5 Травня 2016 14:05
Замість витрат на святкування державних свят, спрямувати додатково 150 тисяч гривень на проведення міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» пропонують у Волиньраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 5 травня.

Під час обговорення проекту змін до обласного бюджету член комісії Ірина Констанкевич зазначила, що на фінансування фестивалю, що цьогоріч буде приуроченим до Дня незалежності України, в обласному бюджеті передбачено лише 100 тисяч гривень, тож цієї суми буде недостатньо. Тому депутат пропонувала перерозподілити кошти, закладені у регіональній програмі розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в області на 2016 – 2020 роки, де 300 тисяч передбачено на відзначення державних свят. З цієї суми 150 тисяч вона пропонувала спрямувати на фінансування «Поліського літа з фольклором».

Члени комісії рекомендували підтримати пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
стас Показати IP 5 Травня 2016 15:06
продовжуеться деребан це коли газ по 7000
Яна Показати IP 5 Травня 2016 16:41
Взяти гроші на святкування Дня Незалежності України,Дня Прапора України,Дня Конституції України та ще низки державних свят по всій Волинській області і віддати ці гроші Войнаровському на "Поліське літо"???Ви хочаб розумієте, пані Констанкевич що пропонуєте?Кожне державне свято,це знак нашої поваги до історії України,людей що її творили,боронили нашу землю і вірили,що ми цього не забудемо та нашим нащадкам про це розкажемо.І що?Вже забули?Будемо фестивалити?А потім мери міст Волині щоб відсвяткувати державні свята будуть з протягнутою рукою бігати по бізнесменах і просити гроші
55 до Яна Показати IP 6 Травня 2016 17:33
От цікаво, на що виділяються гроші на День прапора і день Конституції? ну от реально - на що? Що отримує пересічний лучанин/волинянин від оплаченого дня Конституції??? Проплачені вітання очільників у ЗМІ? Закупівлю нових полотен прапорів? Роздачу примірників Конституції? Не смішіть мене. Оце і є дерибан. А от якраз "Поліське літо" піднімає і національний дух (зокрема), і дозволяє лучанам гордитись своїм містом і своєю землею. Ну і там таки реально видно, на що гроші пішли. Я не стверджую, що ті кошти треба саме так перерозподілити (як на мене, то і для спонсорів 6 тис.дол. - то дрібниця), але, перепрошую, порівнювати такі речі то блюзнірство.
Циган Показати IP 5 Травня 2016 18:47
Самий кльовий фестіваль.Стільки красок стільки народів разом.шо ж тут поганого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus