USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для рекламного білборду уряду Гройсмана обрали «чудове» місце. Фото

2 Лютого 2019 18:51
Рекламний білборд уряду Володимира Гройсмана викликав шквал іронії.

Як пишуть Новости N, у Вінницькій області знайшли «правильне» місце для рекламного щита зі слоганом уряду Гройсмана «Будуємо дороги» - його розмістили просто посеред ям на дорозі.

Фотографії опублікував депутат Олександр Рябчин, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Комітету паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

На знімку видно розмиту дорогу з ямами, а над нею, як німий докір уряду Гройсмана, білборд з фразою «Будуємо дороги».
У підписі до фото нардеп повідомив, що знімок був зроблений у Вінницькій області за 30 км від обласного центру в сторону Жмеринки.

«Вінниця. 30 км від обласного центру в сторону Жмеринки. Вчора весь день пересувався по цим реформованим на папері дорогами», - підписав фотографію депутат.

Свій коментар під цим постом залишив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який запевнив, що жоден уряд не побудував стільки доріг, як уряд Гройсмана.
Омеляну дотепно відповіли учасники:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 2 Лютого 2019 20:05
це дорога обласного значення, і уряд не зобовязаний ремонтувати.
ххх до дідо Показати IP 2 Лютого 2019 21:50
тоді навіщо там борди ставити.а взагалі дороги роблять за гроші платників податків.(за наші гроші)а не за гроші гросі.
Навуходоносор до "ді Показати IP 2 Лютого 2019 21:14
Схоже, що наш уряд взагалі не має ніяких зобов*язань, крім однієї - розпилювати бюджетні кошти. Якщо подивитися на місця нашої країни в різноманітних рейтингах міжнародних агенств, то вони там десь після 120-го місця починаються. Наприклад, по тим же дорогам (якість покриття і інформативність на них) "авторитарна" Білорусь знаходиться на 42 -му місці в світі, а "супедемократична" Україна - на 120-му. За нами Афганістан, де замість доріг - верблюжі стежини бувшого "Шовкового шляху", Мадагаскар, Гаїті, Чад, Малі, Буркіна - Фасо і далі по списку країн третього світу. В Європі - ми останні. Пам*ятаєте, як після свого призначення прем*єром Гройсман відраз ж заявив на прес-конференції: "Я вам покажу, як треба керувати країною!"? Чоловік слова - замість роботи показує візуальні картинки як треба щось зробити.
Анонім Показати IP 4 Лютого 2019 00:03
Дорогу на Львів не ремонтував ніхто років 20. Зрадоботи нах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus