USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Для Шацької ОТГ придбають два шкільні автобуси

2 Січня 2018 09:10
У 2018 році Шацька об’єднана територіальна громада має отримати два шкільних автобуси. Про це повідомили на сесії Шацької ОТГ.

Перший автобус має бути придбаний за кошти Державного Фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з громадою (вартість автобуса - 1 млн. 600 тис.грн.) інформує Район.Шацьк.

Стосовно другого автобуса, то в.о. голови Шацької селищної ради Людмила Цевух розповіла депутатам, що є нагода закупити автобус через районний бюджет, депутатам потрібно погодити цю пропозицію, оскільки умови співфінансування дуже вигідні, адже селищний бюджет має сплатити лише 30% від вартості автобуса.

На це потрібно виділити 503 тис.грн. зі стабілізаційної дотації, яку отримала Шацька ОТГ з обласного бюджету, тобто громада не вкладає жодної гривні власних коштів.

Якщо громада закупить цей автобус і прийде ще один автобус по проекту, поданого на ДФРР, тоді повністю закриється проблема з перевезенням учнів на найближчі 10 років.

«Виділення коштів саме на цей автобус лобіював в області ще покійний голова Сергій Віннічук, він же і домовлявся за виділення цієї суми на ОТГ. Тому буде несправедливо, коли ми упустимо таку вигідну пропозицію,» - зазначив голова райради Сергій Карпук.

Зрештою, депутати дослухались до аргументів керівництва району та селищної ради і погодили виділення коштів на придбання автобуса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus