USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Для сільської гімназії біля Луцька облаштують модульне укриття

16 Липня 2023 13:17
На території Промінської гімназії Боратинської сільської ради, що в селі Промінь Луцького району, облаштують швидкоспоруджувальну захисну споруду цивільного захисту модульного типу.

Тендер на закупівлю модульного укриття та монтажні роботи на сайті держзакупівель оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 19 липня.

Очікувана вартість швидкоспоруджувальної захисної споруди цивільного захисту модульного типу з монтажними роботами – 2,42 мільйона гривень.

Ідеться про такі роботи: розроблення та ущільнення ґрунту, планування площ, встановлення одинарних залізобетонних бункерів, укладання плит, монтаж тамбурів і залізобетонного модуля, улаштування перегородок, утеплення покриттів, улаштування покрівель, вкладання захисної полімерної мембрани, встановлення металевих дверей, гідроізоляція стін, фундаментів, прокладання трубопроводів, встановлення унітазів, умивальників, столів, облаштування системи вентиляції, монтаж електричних нагрівачів, озеленення та інші.

Укриття модульного типу на території Промінської гімназії мають облаштувати до кінця літа.

Нагадаємо, в Ковелі запланували збудувати укриття для закладу загальної середньої освіти «Ліцей №1», що на вулиці Незалежності, 29. Роботи оцінили в понад 36 мільйонів гривень.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради Ковельського району оголошував закупівлю дев’яти модульних швидкоспоруджувальних споруд для закладів освіти.

Залізобетонне модульне укриття цивільного захисту також облаштують для потреб гімназії села Сусваль.

Як ми писали, на Волині є 551 заклад загальної середньої освіти. Станом на початок липня 2023 року 75% з них мають найпростіші укриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus