USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Для водія, який збив неповнолітню, вимагатимуть суворішого покарання

14 Червня 2016 15:46
Луцька місцева прокуратура домагатиметься суворішого покарання для чоловіка, який увечері 22 грудня 2011 року на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» у селі Охотин скоїв наїзд на неповнолітню дівчину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Керуючи технічно справним авто, 27-річний на той час водій не вжив заходів, аби уникнути зіткнення з пішоходом. Унаслідок ДТП 16-річна потерпіла, яка вечірньою маршруткою повернулася з навчання та переходила дорогу, прямуючи додому, отримала тяжкі тілесні ушкодження.

У ході досудового розслідування та в суді чоловік своєї вини у тому, що сталося, не визнав.

Луцький міськрайонний суд, визнав його винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілій тяжкі тілесні ушкодження (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статі 286 Кримінального кодексу України), та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі із позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки.

Прокуратура оскаржуватиме цей вирок у зв’язку із невідповідністю призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прокурору Показати IP 14 Червня 2016 16:56
С Панасюку за смерть велосипедиста ,ще й у стані алкогольного сп'яніння - три роки умовно,ще і прав не лишили - прокуратура оскаржить???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus