USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для волинських громадських активістів організують форум

25 Вересня 2014 18:18
Форум інститутів громадянського суспільства планують організувати у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання громадської ради при облдержадміністрації 25 вересня.

Як повідомила голова комісії з питань розвитку суспільно-політичних процесів та громадянського суспільства Богдана Стельмах, організація регіонального форуму є ініціативою комісії, а мета заходу полягає у тому, щоб скоординувати роботу між громадськими радами області, намітити спільні шляхи вирішення проблем у суспільстві. Форум планують організувати у останній день жовтня, адже після виборів громадські активісти зможуть взяти активну участь у заході. Вона запросила зголошуватися охочих взяти участь в організації форуму, зокрема, пропонується залучити представників кожної комісії громадської ради.



Представник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Анатолій Махецький, ОДА надасть організаційну підтримку форуму та допоможе вирішити питання його матеріально-технічного забезпечення. З його слів, у рамках цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства є можливість виділити 5 тисяч гривень на проведення форуму.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
свідок Показати IP 25 Вересня 2014 18:50
Ви б бачили загальні фото того збіговиська... І це говорять про якесь оновлення? Та більшість там присутніх - це старі люди! Де молодь? А їй по барабану, вони за кордоном - ті хто з мізками, других у армію забрали, а іншим нічого і не треба! Показуха то вся та громадська рада, а почути що вони там ляльокають... 95-й квартал тихенько у куточку...!:)
зе бест до свідок Показати IP 25 Вересня 2014 23:00
А шо "старі люди" не люди? ) а молодь без досвіду-краще? Шо за градація у вас в мізках? завжди, просто вбивають такі судження...в 50 років (та й до старості буває) є здоровий глузд, мудрість, досвід, та ще багато чого...
Дончанин Показати IP 25 Вересня 2014 20:33
Ось пару питань до свідєтєлєй секти "Жити по новому": 1. Які позитивні результати за час його президентства? 2. Які негативні результати за час його президентства? 3. Яких результатів більше - позитивних чи негативних? 4. Якщо все буде дедалі гірше, як довго ви будете терпіти? 5. Чи станете ви у лави його захисників у разі Майдану? 6. Чи зможете ви воювати та битися з українцями заради нього? 7. Якщо на п.5 та 6 відповідь "ні", що тоді ви будете робити? Прохання відповісти по суті питань. Якщо дуже почне припікати - піти охолодитися та потім відповідати. Бажаючим відписатися - зробити це мовчки.
Діяч Показати IP 25 Вересня 2014 20:36
Якщо молоді по барабану,то старшому поколінню не по барабану.І нічого страшного тут нема.Старші люди набагато більше патріотичні,більш принципові, більш виховані,мають великий життєвий досвід і від них більше користі,як від ледачої молоді.
барабанщик до Діяч Показати IP 26 Вересня 2014 08:32
Так ви самі собі перечите!!! То горлопанили, що молоді дорогу давайте, що "старі" місця займають, що старшим з досвідом і мудрістю не місце у владі (не всі у партіях були), а тепер ось так співаєте?:) То ви вже визначитесь, що і до чого!:) У вас сім п'ятниць на тижні!:)
Вася Показати IP 26 Вересня 2014 06:13
Активiстiв в село, там всiумови для розвитку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus