USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадська рада при Волинській ОДА припинить діяльність?

28 Січня 2014 16:46
Координатор Волинського прес-клубу Богдана Стельмах вийшла зі складу громадської ради при ОДА та закликала призупинити діяльність дорадчого органу, інформує IA ZIK.

У заяві Богдани Стельмах йдеться: «У зв’язку з діями української держави, спрямованими проти її народу, заявляю про свій вихід зі складу громадської ради при Волинській ОДА. Також офіційно звертаюся до Вас із пропозицією у найближчий час провести перенесені збори громадської ради і призупинити її діяльність на період до врегулювання ситуації в Україні».

Стельмах закликала колег також писати заяви про вихід або призупинення членства у громадській раді при Волинській ОДА.

Як відомо, громадською радою при Волинській ОДА керує голова місцевого осередку НСЖУ Михайло Савчак. Він не відвідував жодної із двох акцій протесту волинських журналістів проти побиття репортерів спецпризначенцям.

Також наразі Савчак не приєднався до групи журналістів та ЗМІ, які оголосили інформаційний бойкот владі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
fedor Показати IP 28 Січня 2014 17:19
Богдано відай америкосам гроші і спи спокійно :-):-):-):-):-)
Остап Показати IP 28 Січня 2014 17:32
А що та громадсяка рада робила????? Які рішення для волинян важливі приймала???? да там самі грандоїди сидять да "громадські" діячі які крім як язиком монтиляти нічого і не вміють :(((( РАДИ ПОВИНІ БУТИ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ І В НИХ ПРАЦЮВАТИ СПЕЦІАЛІСТИ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus