USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Що заважає провести форум громадських активістів на Волині

4 Лютого 2015 16:31
Громадська рада знову планує провести форум громадських активістів. Захід має відбутися восени, втім, необхідних фінансових ресурсів для цього поки що немає.

Про це йшлося під час засідання комісії громадської ради при облдержадміністрації з питань розвитку суспільно-політичних процесів та громадянського суспільства сьогодні, 4-го лютого.

Зі слів члена громадської ради Богдани Стельмах, на цей форум необхідно відносно небагато коштів, а результат - чималий.

«Торік на форум пішло десь близько 5 тисяч гривень. Ми ставили за мету познайомитися із іншими громадськими радами з районів, чого й досягли. Окрім цього, ми підготували пропозиції щодо стратегії розвитку області «Волинь-2020». Також ми дізналися, які проблеми в регіонах, обмінялися контактами для співпраці та підтримки один одного, адже раніше ми працювали окремо», – розповідає громадська активістка.

Нагадаємо, перший регіональний форум інститутів громадянського суспільства відбувся 20 листопада 2014-го року в Луцьку. Участь у ньому взяли 57 громадських організацій, серед яких – 18 з регіонів. Тоді голова громадської ради при облдержадміністрації Ігор Дильов наголосив, що чимало громадських активістів долучилися до подій на Майдані, багато хто поклав своє життя, тому зупинятися на досягнутому не можна. З його слів, в авангарді руху змін повинні бути саме громадські діячі.

Як розповідають в облдержадміністрації, обласні програми поки що не передбачають фінансування подібних форумів у 2015-му році, втім, гроші таки можуть з’явитися, коли відбудеться перерозподіл фінансів після завершення першого кварталу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 4 Лютого 2015 16:59
Бо владі не вигідно, щоб у країні було громадянське суспільство. Її мрія - це совкові люмпени, які не задають зайвих питань.
актив Показати IP 4 Лютого 2015 19:09
Скинемось по 100грн та й проведемо.
Дильову Показати IP 4 Лютого 2015 20:24
Що, зазвичай, заважає поганому танцюристові танцювати гарно?:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus