USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Для воїнів АТО Волиньрада може виділити мільйон

17 Вересня 2014 18:16
Сесії пропонують внести зміни до «Регіональної цільової програми соціального захисту населення на 2012-2014 роки».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства сьогодні, 17 вересня.

Так, зокрема, на реалізацію цієї програми планують виділити додатково мільйон гривень. Ці кошти мають бути використані на забезпечення матеріальної підтримки членів сімей загиблих, поранених та мобілізованих, а також для реабілітації та лікування поранених військових у зоні АТО. По це розповіла заступник директора департаменту соцзахисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод.

Зі слів голови облради Валентина Вітра, департамент фінансів ці зміни погодив і відшукав кошти. Комісія проект рішення підтримала і рекомендувала сесії затвердити його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 17 Вересня 2014 19:43
Иными словами, на воинов АТО выделят меньше двух процентов затрат, уходящих на один день войны. Молодцы, заботятся о ребятах.
Анонім Показати IP 17 Вересня 2014 20:11
Дороги відремонтуйти, люди на них також гинуть...
Реалізм Показати IP 18 Вересня 2014 08:42
Тепер справедливий гнів до влади Януковича та ПР, порівняно з нинішньою ситуацією видається просто дитячою істерикою... А проблеми необхідно вирішувати самим, без ПР...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus