USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для дітей видадуть книгу про Луцьк?

27 Липня 2009 18:03
Лучанка Ольга Герасим’юк підготувала книгу про облцентр Волині для дітей молодшого та середнього шкільного віку, однак бракує коштів для її опублікування. Про це пані Герасим’юк розповіла сьогодні, 27 липня, під час особистого прийому громадян заступником міського голови Миколою Іванюком, – інформує репортер «Волинських Новин».
Ольга Герасим’юк розповіла, що написала для дітей книгу про Луцьк. Зараз книга перебуває у редакційно-видавничому центрі, а рецензію на неї готує голова облосередку Національної спілки письменників, відома волинська поетеса Ніна Горик. Книга, яка розрахована на читацьку аудиторію молодшого та середнього шкільного віку, має побачити світ накладом у тисячу примірників. 
Власне, видання має вийти у палітурці, тож орієнтовна вартість одного примірника – приблизно 25 гривень. Однак таких коштів у авторки немає, тому вона звернулася за допомогою до міської влади.
Микола Іванюк зазначив, що в мерії такі ініціативи підтримують, щоправда, не варто сподіватися, що влада «проспонсорує» всю вартість накладу. Тому він попросив Ольгу Герасим’юк підготувати звернення, де слід розписати всі подробиці. Якщо все вийде, то книга може побачити світ ще до 1 вересня, – додав заступник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus