USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Для хорошої води Волиньрада виділила замало грошей?

18 Серпня 2009 18:00
Питання будівництва нового водозабору у селищі міського типу Мар’янівка депутати Горохівської районної ради поставили на контроль. Для цього рішенням позачергової сесії 18 серпня утворили спеціальну комісію, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
На початку сесії депутат райради Василь Пащук зачитав власне депутатське звернення. За словами обранця, селище Мар’янівка 4 роки – без питної води. А цього літа на 7 днів зникла навіть технічна вода. Пан Пащук запропонував для контролю будівництва нового водозабору утворити спеціальну комісію. У свою чергу голова Горохівської районної ради Ярослав Довгополов попросив Василя Пащука самому назвати кандидатури до складу комісії. До неї, на думку депутата Пащука, мають увійти заступник голови райради Леонід Прихода, заступник голови РДА Олексій Гайдук, Мар’янівський селищний голова Микола Шеремета, представники санітарно-епідеміологічної станції, МНС та інші.
 
За словами пана Довгополова, проби показали, що вода у Мар’янівці придатна лише для технічних потреб. Облаштування нового водозабору районному бюджету зараз не під силу, – стверджує посадовець. Натомість виділених  Волинською обласною радою  коштів – недостатньо. Проте Ярослав Довгополов розповів, що на черговій сесії облради «обіцяють ще 66 тисяч гривень».
 
Депутати Горохівської райради інформацію пана Пащука взяли до відома і утворили комісію в пропонованому складі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus