USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Для толоки в центральному парку Луцька бракує кіс. І косарів

26 Травня 2009 13:10
Для проведення завтрашньої толоки в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в луцьких організацій бракує «технічного інвентаря» та «кваліфікованих кадрів». Про це йшлося сьогодні, 26 травня, під час нарада з керівниками підприємств, установ, організацій міста з питань впорядкування зелених насаджень в парку, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Заступник міського голови, начальник відділу екології міськради Борис Сорока розповів, що до 29 травня – свято Останнього дзвінка у школах, а 7 червня – Трійця. Тому до цих свят «на території парку має бути належний порядок».
 
Задля прибирання територію парку умовно поділили на дві половини вздовж центральної алеї. З одного боку алеї (ділянка, прилегла до Старого ринку), доведеться завтра попотіти переважно школам, профтехучилищам та вишам. Натомість «другий сектор» доведеться прибирати, окрім навчальних закладів, і серйозним приватним структурам – ЛуАЗу, гіпермаркету «Нова лінія».
 
За словами пана Сороки, від кожної установи має бути по п’ять чоловіків із косами. Покошену траву вивозитимуть машини  «Луцькспецкомунтрансу» та «Зеленгоспу».
 
Однак представники деяких організацій обурені. «У нас у штаті чоловіків усього чотири, один – хворий, косити вміють лише двоє», – розповіла представниця однієї установи. Освітяни також запевняють, що в них бракує кіс. Якби ж приватні фірми перерахували їм по 200-300 гривень, то можна було б використати і газонокосарки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Травня 2009 17:27
Цікаво а хто з ЛуАЗівців прийде прибирати, Гунчик один?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus