USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для вивезення непридатних отрутохімікатів з Волині потрібно понад 5 мільйонів гривень

10 Лютого 2009 13:46
Згідно з попереднім розрахунком, на повну утилізацію непридатних засобів захисту рослин на Волині потрібно 5, 4 мільйона гривень. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповіла заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Людмила Петриканин.
Станом на 1 січня в одинадцяти районах Волині облікується 359, 2 тонн непридатних отрутохімікатів, – сказала пані Петриканин. Згідно попереднього розрахунку на утилізацію цих непридатних засобів захисту рослин потрібно 5, 4 мільйона гривень, – додала вона.
З обласного бюджету, рішенням сесії, виділено 2 мільйона гривень. Частину коштів повинен фінансувати район, у залежності від кількості наявних отрутохімікатів. Наразі із районних бюджетів необхідну суму ( 796 тисяч гривень) виділили Ковельський, Луцький, Любешівський, Рожищенський та Старовижівський. Відкритим питання щодо виділення коштів залишається у Камінь-Каширському, Любомльському та Турійському районах.
З бюджету Луцька на утилізацію непридатних отрутохімікатів влада пообіцяла виділити 200 тисяч гривень, – розповіла Людмила Петриканин. Також 1, 6 мільйона гривень надаватиме проект ТАСІС «Добросусідство: Польща-Білорусія-Україна», – сказала фахівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus