USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Для захисту честі Волині у Європі не вистачає трьох тисяч гривень

20 Серпня 2008 14:18
Волинська шахістка Олена Васіна не може поїхати представляти Волинську область на Європейському чемпіонаті через нестачу фінансування. За допомогою до заступника голови Волинської облдержадміністрації Святослава Кравчука під час його особистого прийому звернувся батько спортсменки Григорій Васін, – повідомляє 20 серпня репортер «Волинських Новин».
Як розповів пан Васін, через те, що Олена на першості України з шахів зайняла третє місце, у фінансуванні Федерація шахів України дівчині відмовила. Тому спортсменка змушена власними силами шукати спонсорів.
Представники влади пообіцяли забезпечити дівчину коштами, однак не вистачає трьох тисяч гривень. За ними і звернувся батько Олени Васіної до заступника губернатора. Святослав Кравчук погодився допомогти та поговорити з начальником управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Миколою Зайченком. Адже, як сказав пан Кравчук, буде неправильно, якщо влада не потурбується про спортсменку, яка захищає честь регіону на світовому рівні.
Однак заступник губернатора зазначив, що подібні заходи варто ставити до планів ще за рік та турбуватися про їхнє фінансування. Інакше це вносить такі незручності, які виникли цього разу. Проблема в тому, як пояснив Святослав Кравчук, що у бюджеті не було передбачено виділення коштів на фінансування поїздки Олена Васіної на Чемпіонат Європи з шахів. Тому наразі ці кошти доведеться практично «висмоктувати з пальця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 17:03
Цілком згідний "заходи варто ставити до планів ще за рік та турбуватися про їхнє фінансування" - і батько дитини і дитана знала за рік куди її запросять (запрошення в кращому випадку надходить за два місяці до заходів)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus