USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Дмитрук» презентував справжні KABANOSY в Україні*

30 Травня 2018 15:10
Команда новаторів у харчовій галузі «Дмитрук» створила справжні KABANOSY в Українi без фосфатів, барвників, глютамату, глютену. Це новий вид продукту на українському ринку від вітчизняного виробника можна скуштувати будь-де та будь-коли, адже він поживний, не потребує спеціального способу зберігання і запакований у зручну упаковку.

Про новий продукт розповіли під час зустрічі-сесії в офісі компанії у Луцьку.

НОВА ТЕХНОЛОГІЯ: 100 Г ПРОДУКЦІЇ ІЗ 180 Г М’ЯСА

Керівник відділу маркетингу компанії Тарас Скорупський розповідає, що це новий багатоінвестиційний проект, за покладеними на нього зусиллями, який дозволяє виготовляти унікальну продукцію, що поєднує поживні властивості, смакові якості та не містить шкідливих домішок.


«Завдяки унікальній технології, якою в Україні володіє лише компанія «Дмитрук», ми використовуємо 185 г м’яса для приготування 100 г KABANOSY без жодних шкідливих домішок.

Нас переповнює гордість за продукт, адже вкладено багато зусиль і нині аналогів на українському ринку немає.

Компанія має великі та амбітні цілі на багато років вперед. Свою модель ми зможемо масштабувати на ринок України та ринки країн ЄС. Звісно, що розпочали з рідного краю, із західного регіону», - розповідає Тарас Скорупський.


НОВИЙ ПРОДУКТ НА ВІТЧИЗНЯНОМУ РИНКУ

Варто відзначити, що саме волиняни презентували українському ринку новий продукт.

«Це не ковбасні вироби, які потребують, це не чіпси, а зовсім новий та унікальний продукт для «зручного» перекусу, який стане гарним рішенням для втамування голоду будь-де та будь-коли. Наш продукт може спокійно лежати на полиці, не потребує холодильника, не псується впродовж 60 днів, а це зручно і для продавців, і для споживачів.

Ще торік до нашої ідеї постачальники ставились скептично, а вже сьогодні кажуть, що це формування нової категорії товарів. Це сучасний надм’ясний вид продукту, який дуже поживний. Чому ми кажемо «перші справжні кабаноси»? А тому, що інші кабаноси потребують холоду й не відповідають європейським стандартам категорії цих продуктів. Відповідно, саме ми в Україні першими стали робити справжні кабаноси», - каже Тарас Скорупський.


ЗБЕРІГАННЯ ЩЕ НЕ БУЛО ТАКИМ ЛЕГКИМ

Новий м’яcний продукт без добавок, може зберігатися без холодильника і має термін придатності 60 днів.

Зазвичай, усі функціональні добавки не мають впливу на саме виробництво м’ясного продукту, однак це має значення чи буде належний смак. Натомість наша продукція унікальна тим, що вона не потребує нічого зайвого, адже має максимальний м’ясовміст. Після їх куштування в роті не залишається жодних зайвих смаків. Підсилюють зазвичай те, що немає смаку. У нас же - природній смак і жодних підсилювачів не потрібно.

Як нам вдалося досягнути такого терміну придатності? Кожен продукт має свою флору й термін придатності рівносильний водній активності у товарі. Чим менше вологи – тим довший термін придатності. Враховуючи, те, що ми забираємо з продукції майже всю вологу, відтак маємо термін придатності без агресивних консервантів аж 60 днів», - наголошує Тарас Скорупський.


КОНКУРЕНЦІЯ – ПОШТОВХ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ

Представник компанії «Дмитрук» наголошує, що KABANOSY не бояться конкуренції, а чекають на неї.

«Ми кайфуємо, коли хтось приходить після нас і починає щось робити, адже це приносить думку, що ми йдемо правильним шляхом. Це комусь подобається, значить компанія змінює ринок. За таких умов можна сміливо казати, що ми виконуємо роль того, хто формує тенденції на ринку і вводить інновації. Для нас це - результат.

Ми не боїмося конкуренції. Якщо з’явиться ще одна-дві компанії, окрім нас, які будуть інвестувати у цю категорію товарів, то ринку вистачить на всіх. Більше того, конкуренція стимулює до розвитку. І ми тішимося, адже плануємо наш проект зробити загальнонаціональним, окрім того, 10%-20% маємо намір експортувати у країни ЄС, для цього завершуємося необхідну процедуру сертифікації», - говорить Тарас Скорупський.

Керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» радить усім, хто хоче смачно перекусити, зустріти гостей, або просто хоче смачненького – обирати KABANOSY. Ще раз наголошує, що м’ясо запаковане у зручну та стильну обгортку по 120 і 50 грамів, поживний продукт не чутливий до температур, його зручно їсти де завгодно. Усього смаків є чотири: «Original» (свинина), «Delicate» (курятина), «Cheese» (курятина+сир), «Chili» (свинина+чілі).

Нагадаємо, восени 2017 року управлінці компанії «Дмитрук» заявили про зупинку виробництва. Це рішення було пояснене тим, що компанія змінила вектор розвитку і зупинилася з метою переобладнання підприємства під випуск нового продукту. Втім, після такого кроку, компанія отримала багато звернень від партнерів і споживачів, що були стурбовані зникненням продукту з полиць. Тому було прийняте рішення не відмовлятися від традиційного продукту і відновити виробництво м'ясо-ковбасної продукції паралельно із запуском нового продукту. Таким чином, «перезавантаження» компанії перетворилося в запуск двох окремих ліній.

Відтепер компанія «Дмитрук» є виробником як традиційних м’ясо-ковбасних виробів, що представлені торговою маркою «М’ясний хутір», так і нового продукту, що відтепер виходитиме під брендом «Дмитрук».

Підготував журналіст Вадим Панафідін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
111 Показати IP 30 Травня 2018 15:21
здели у поляків , включно з назвою .
Анонім до 111 Показати IP 30 Травня 2018 16:20
Вам не вгодиш!Зате своє виробництво,пишатись треба,а не нити,що ви особисто зробили?Нічого!От і ниєте,були б зайняті ділом то і тут часу не було сидіти і писати коментарі.
любитель піваса до Анонім Показати IP 31 Травня 2018 11:49
На смак ніяке і з європейськми ковбасками навіть не можна рівняти. Купили 2 пачки: чилі і сир... не доїли. Спецій нема навіть у чилі. Я б на місці Дмитрука гнав би і технолога і цього Скорупського в шию за таку лажу. А сам і усім друзям скажу більше не купляти цю шнягу
Лучанин Показати IP 30 Травня 2018 16:39
Все добре, але дивує такий текст "Це сучасний надм’ясний вид продукту". Що це значить? Ми вже настільки звикли, що в ковбасі не м"ясо, у маслові, сирові, сметані - не молоко, що коли виробник зробить щось по держ стандарту, то це подається як неабияке досягнення. Років 25 - 30 назад - це виглядало б як знущання, а зараз норма.
Коза Показати IP 30 Травня 2018 16:47
Original ще нічого, а от з курки+сир - запах при відкритті пакету яєчний різкий (дуже-дуже на любителя) і на смак так собі. Решту не пробувала. Хоча по смаку до польських й інших українських (на Варшавці продаються, але упаковка no name) далеко.
Анонім Показати IP 30 Травня 2018 17:04
Я теж пробував то так собі якісь ніякі мало спецій як на мене
З пивком Показати IP 30 Травня 2018 17:34
Вчора купив за 50 грн. - на смак гі*но з гі*на. Так гарно виглядало, дорого, а пива випили 3 літри і навіть пачку не доїли. Дмитрук хоч сам його пробував?
? Показати IP 30 Травня 2018 18:20
А як утилізуються відходи ? Якої потужності очисні споруди і де вони знаходяться ?
Лучанин Показати IP 31 Травня 2018 09:51
"«Завдяки унікальній технології, якою в Україні володіє лише компанія «Дмитрук», ми використовуємо 185 г м’яса для приготування 100 г KABANOSY без жодних шкідливих домішок." Раніше люди на селі постійно робили вялені ковбаси без шкідливих домішок. І ковбаси ці зберігались досить довго і мали відмінні смакові якості. І тоді постає питання, а що тут унікального? Коротше, реклама і не більше...
Патріот Показати IP 31 Травня 2018 10:09
Дічь тупо дічь!ні смаку ні запаху та ще й зуба можна поламати!Дмитрук попробуй сам! а то з відходів робите певно що навіть самі некуштували!!!!
Читач Показати IP 1 Червня 2018 13:11
50 гривень за 100 грам? Люде! То таке українське зубожіння?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus