USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Дмитрук» змінює обличчя*

6 Вересня 2017 16:30
Волинський виробник м’ясо-ковбасних виробів «Дмитрук» бере курс на національний рівень. Уже найближчим часом компанія однодумців запропонує нові продуктові рішення. Презентація нового логотипу вже відбулася.

До ребрендину, розповідає керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський, готувалися два роки. Каже, окрім дизайнерських змін у зображенні логотипу, відбувається й переформатування компанії, яка із регіонального виробника готується стати національним.

«Останні 3 роки існувала торгова марка «Дмитрук», яка випускала м’ясо-ковбасні вироби. ТМ як така перестає існувати 25 вересня 2017 року. Відтак, замість торгової марки утворюється однойменна компанія «Дмитрук». Ми створюємо компанію в харчовій галузі, яка буде виробляти продуктові рішення. А вже в кінці жовтня ми готові представити новий асортимент», - розповідає Тарас Скорупський.

Окрім того, з його слів, сьогодні, 6 вересня, представили новий логотип. Зокрема, це схематичне зображення обличчя.
«В основі логотипу - обличчя, яке символізує кожного із нас, як управлінців, і кожного із Вас, як споживачів. Ми зрозуміли, що все сконцентровано на будівництві відносин: в компанії, з партнерами, зі споживачами.

Бренд, який команда розбудовувала спочатку, був виробництвом на хуторі, в селі, в основі концентрувався на особі Олега Дмитрука, і формувався на особистій відповідальності. Нині ж з’явилася класна команда управлінців, яка готова до нових нестандартних рішень. Нам вдалося за 10 років згуртувати найкращих представників харчової галузі та FMCG. Ми були регіональним виробником, а маємо амбіції стати загальнонаціональним», - пояснює Скорупський.», - пояснює Скорупський.
Та додає, що нинішні зміни – це новий крок та сходинка у майбутньому розвитку.

«Розумієте, коли приходиш на роботу, то повинно щось драйвувати. Потрібно працювати не просто, аби продати 300 кілограмів ковбаси. Мотивують нові проекти, можливості реалізовувати креативні ідеї, пропонувати нові продукти, представляти споживачам не типову продукцію чи послуги - це надихає. Тільки так ти можеж ралізовувати свої амбіції, народжувати гарні емоції, спогади.

Ми проаналізували, що той формат, в якому ми працювали раніше, не даватиме бажаного результату через три-чотири роки. Першою чергою, змінюються потреби споживачів, другою - можлива поява інших загальнонаціональних та європейських гравців на ринку», - розповідає керівник відділу маркетингу компанії Тарас Скорупський.
Окрім того, компанія оновила сторінку у Facebook та сайт, який запрацює вже в п’ятницю. А для того, аби краще розуміти клієнтів – створили новий відділ, який вивчатиме досвід клієнтів, аналізуватиме зручність роботи з компанією, зручність вживання продуктів, швидкість реагування на рекламації тощо.

У компанії запевняють, що дотримуватимуться політики відкритості й надалі - кожен може зв’язатися з ними у зручний спосіб чи просто зайти в офіс і розпитати, що цікавить.

Відтепер, обличчя компанії «Дмитрук» знатимуть всі, адже це кожен із нас, до кого прислуховуються та чиї потреби враховують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Віталій Показати IP 6 Вересня 2017 16:38
Було краще!!!
Юрій Показати IP 6 Вересня 2017 16:53
Готувалися до ребрендингу два роки......Курнули би гарного зілля, за одну ніч вийшло би краще...Я на місці власника гнав би під три чорти таких горе-маркетологів.Анти-креативний Іді?тизм якийсь вийшов.
Андрій до Юрій Показати IP 7 Вересня 2017 08:55
Я б на Вашому місці не був таким категоричним в своїх судженнях.Геометричний язик-код -це фундаментальний спосіб донести ту чи іншу інформацію до користувача,По-моєму,маркетолог чудово справився з завданням.
М'ясоїд до Андрій Показати IP 7 Вересня 2017 12:49
Дуже цікаво, яку саме інформацію хотіли донести до користувача (або споживача).
Ася Показати IP 6 Вересня 2017 16:56
Чому не хрест?
Анонім Показати IP 6 Вересня 2017 17:16
Главное, чтоб колбаса была, как на хуторе... А логотипы и пр. - это накладные расходы, за которые раскошеливаться нам с вами... :(
Вова Показати IP 6 Вересня 2017 18:30
Начальника маркетингу б краще поміняли
17 Показати IP 6 Вересня 2017 19:30
с ковбасою той логотип нев'яжеться
Іван Показати IP 6 Вересня 2017 19:59
Та люди як їли так і будуть їсти те що раніше купляли)Даже той значок нічого не віришить)))автор значка не той самий да%пайоб що рекламу Порт Сіті робив?)
Лояльний до ТМ «Дмит Показати IP 7 Вересня 2017 09:19
Доброго дня колеги! Прочитав, і дійсно розстроївся, шкода що такій класний і відомий на Волині виробник повівся на таку історію як це що ми бачимо… як результат згадаєте мої слова за рік другій він взагалі зникне або впаде ніжче плінтуса((( згадаємо останні проекти ТМ «Дмитрук»: кобаски гриль, фуд-трак… це все збиткові проекти… а це доб’є його! Згоден з попередниками) Олеже! Жени банду маркетологів і консультантів, ЗУПИНИСЬ!!! ВОНИ ТЕБЕ ЗАПУСТЯТЬ В КОСМОС!!! Або вже запустили … шкода… і ковбаса вже ваша зникає з полиць по Україні … шкода… не повторяйте граблі ВМП(((… Інкофуд(((…
ТТ Показати IP 7 Вересня 2017 10:23
з логотипу забрали зображення хутора і тварин, очевидно ковбасу виготовлятимуть не на хуторі і не з мяса тварин
ЗД Показати IP 7 Вересня 2017 11:46
Пане Дмитрук! Ну не підходить це до Вашого виробництва і тим паче прізвища. Викликає різні думки, тільки не про їжу. Шкода
Женік Показати IP 7 Вересня 2017 13:23
Уже не один волинський бізнес обпікся на "розкрутках" до всеукраїнського рівня, в результаті якого втрачав на 50-60% свого волинського споживача/читача/покупця. Рятувала тільки франчиза, яка тут, я так розумію, не на часі. Буду сумувати за своїми улюбленими "Альпійськими")))
Ніла Показати IP 8 Вересня 2017 20:34
Мені здається, що у того маркетолога не все впорядку з головою, та за таке чудо, що він придумав, требе гнати його подалі, щоб фірму не позорив, а чи не врєдітєль то якийсь, точно на конкурентів працює.
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2017 03:18
Шкода, загублять ці ребрендигісти ще одну торгову марку на Волині.
Мыкола Показати IP 9 Вересня 2017 08:31
а коли каналізацію зробите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus