USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Добровольчі батальйони оголосили блокаду «гумконвоям»

15 Грудня 2014 11:33
Бійці полку спеціального призначення «Дніпро-1», батальйону «Донбас» а також «Правого сектору» оголосили про початок операції з «вилову» «гуманітарних конвоїв», що незаконно вторгаються на територію України з Росії.

Добровольці більше не пропустять жодну машину з гуманітарною допомогою на територію, підконтрольну бойовикам «ДНР», поки терористи не звільнять усіх бранців. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник командира «Дніпро-1» Валентин Манько, - повідомляє УНН.

«Поки уряд завершує ділити крісла і вирішує, де б ще що вкрасти, наші полонені замерзають і голодують у Донецьку, і немає нікому до них ніякого діла. Ми привели цю владу з надією на те, що вони будуть думати про людей, а судячи з усього, ми привели чергових злодіїв, які тільки й думають про свої кишені. Ми починаємо діяти самі», - повідомляє В. Манько.

«Кожного дня їдуть фури з продуктами харчування з України на Донбас, щоб не померли з голоду сепаратисти. Так ось, тепер вони перестануть їздити і годувати вас, пане Захарченко, поки ви не віддасте нам наших людей, як і було домовлено раніше», - зазначив зам командира.

Як наголошується в заяві В.Манько: «І у нас це чудово виходить: ми вам продукти, а ви нам – полонених».

«На секундочку, незрозумілий гумконвой Ріната Ахметова кожен день везе в Донецьк приблизно 20 фур продовольства, термобілизни і теплих речей - це що ?! Ви допомагаєте сепарам? А куди дивиться наш уряд і органи, хіба це не фінансування терористів? Це ж стаття! Так от, Рінат Леонідович, ми самі будемо вас розгортати.

Більше жодна фура з продуктами не проїде в Донецьк, поки нам не повернуть всіх наших хлопців»,- написав В. Манько.



Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат та командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, українські батальйони припинять поставку терористам спорядження та зброї через «гуманітарні конвої» з Росії, що послабить терористичні війська і дозволить визволити з полону військових, які опинилися в руках терористів ще під час серпневих подій в Іловайську, - повідормляє Еспресо.TV.

«Нас дістало. Три місяці після Іловайська наші хлопці в полоні. Терористи плювати хотіли на державу Україна. Жодне з положень Мінських угод не виконано. Всі обміни заблоковані терористами, - написав Семенченко, наголосивши, що чиновники тільки роздають обіцянки, які не виконуються. -Тепер треба повернути хлопців додому. Відповідальні діють старими методами. Коли на початку тижня ми збирали комітет з питань безпеки і оборони та викликали туди всіх причетних до обміну полонених - медіа розривалися від брифінгів та обіцянок. Завтра, ну післязавтра. Комітет пройшов - і тиша».

Семенченко заявив, що батальйон «Донбас" із сьогоднішнього дня розширює зону «вилову» «незаконно переміщуваних вантажів», вводить мобільні блокпости в Луганській області.

«Підтримуємо ініціативу наших товаришів з полку «Дніпро" заблокували доступ незліченних колон з фур в Донецькій області», - написав він.

Також до цієї ініціативи приєднується «Правий сектор», про що повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Борис Філатов.

«Подзвонив Дмитро Ярош. Просив передати, що «Правий Сектор" приєднується до блокади «гумконвоїв», ініційованої «Дніпром»» і «Донбасом». Так і сказав: «Ми з побратимами завжди поруч». Прошу розглядати як офіційну заяву", - написав Філатов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Боголюбы Показати IP 15 Грудня 2014 11:45
Конечно захватывать заводы и предприятия по Украине, останавливать фуры это намного проще и безопасней, чем ловить сепаратистов и обменивать их. На мой взгляд все эти Азов, Днепр и т.д такие же частные бандформирования.
Лана до Боголюбы Показати IP 15 Грудня 2014 12:35
А чего сами не ловите, сначала их шкуру на себя оденьте а потом судите!
Хлоп Показати IP 15 Грудня 2014 11:47
Але ж дійсно воюємо із регулярною російською армією...
повар Показати IP 15 Грудня 2014 11:49
ДОШЛО ТІЛЬКІ ЗАРАЗ.. .. РАНІШЕ ТРЕБА БУЛО ТАК РОБИТИ...
спс до повар Показати IP 15 Грудня 2014 16:42
Т.е. указы президента Украины для них не указ. Ах, да это ж и называется свободой.
emihrantka Показати IP 15 Грудня 2014 12:27
Нідерланди в листопаді надали Українській армії 400млн.(чотириста млн.)євро на закупівлю теплого одягу,передавали про це по всім голландським каналам. В Україні волонтери збирають і далі гроші на теплий одяг для армії. Висновки робіть самі....
Йухан до emihrantka Показати IP 15 Грудня 2014 13:51
Пошукав вашу інформацію. Чому ви не написали чотириста мільярдів. Насправді була мова про чотириста тисяч.
emihrantka до Йухан Показати IP 15 Грудня 2014 17:05
Чистий вдячний український менталітет відразу й проявився : замість подякувати загорланили : не млн.,а тис. І дякуйте Богу що сепаратисти ще до Луцька не дійшли і збирайте остані гривні у наївних пенсіонерів воякам,бо допомога з закордону як завжди пішла комусь на бутерброди з ікрою,видерти дармовий бутерброд з ікрою з рота то не з вашими таланами....:)
777 Показати IP 15 Грудня 2014 12:27
А тепер хай ватніки жеруть гумконвої путькіна, які регулярно їм надсилає. Бендери їдять дітей, а вони нехай жеруть кадирівців і сибірякі та т.п. наволоч.
Лана Показати IP 15 Грудня 2014 12:38
Правильно, Бог в поміч! Ще б Ви хлопці придумали як ешелони зі зброєю з Раши зупинити, колії позривайте чи що! Для Вас же не секрет що основні поставки путлєра йдуть залізницею.
Анонім Показати IP 15 Грудня 2014 13:52
Не 400 млрд. , а 400 тисяч було
1234 Показати IP 15 Грудня 2014 14:32
вчора ахметовський канал "Україна" півгодини в новинах розпинався, як бідні дєдушки і бабушки почнуть голодать, якщо конвой не пустять. Правда я не побачив у репортажі ні одного дєдушки чи бабушки з продуктовим набором та ряженим у термобілизну і камуфляжну форму... От із Славянська сепари і терористи пішли - ніхто не голодає, життя нормалізувалось. Тому правильно хлопці роблять, не можна пускати підмогу бандитам.
месник Показати IP 15 Грудня 2014 14:56
Да яка різниця, тисяча чи міліон? Все одно до війська не доходить!! Як були голі босі так і залишилися:-(
макеевчанин Показати IP 15 Грудня 2014 17:55
ничего,все вернется и вам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus