USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До 15 квітня у Луцьку мають запрацювати усі ліфти

29 Березня 2018 13:40
До 15 квітня в Луцьку будуть функціонувати усі ліфти, робота яких попередньо зупинялася. Про це написав на своїй сторінці в мережі перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"Планово починаємо відключати ліфти для поточного, капітального ремонту, відновлювальних робіт, аби не вийшло такого колапсу, як після нещасного випадку із загибеллю людини. Подібного і близько не можна допускати. Зараз змінилося керівництво підприємства «Волиньліфт», прийшли нові люди, які дійсно пришвидшили роботу, ставляться до виконання своїх обов’язків відповідально, визначають об’єктивну вартість ремонтних робіт.

На рівні міста діє програма співфінансування по ремонту ліфтів 70/30% – мешканці збирають 30% вартості ремонтних робіт, а 70% сплачує міська рада. Програма профінансована, при першій можливій зупинці ліфта мешканці можуть звертатися у департамент ЖКГ для розробки проектно-кошторисної документації і для отримання коштів та проведення ремонтних робіт згідно із програмою", - йдеться у дописі.

Зі сілів Григорія Недопада, у Луцьку є ліфти, які працювали по 35 років. Тому їх необхідно було перевірити, відремонтувати, оновити.


Нагадаємо, минулого року у Луцьку трагічно загинула жінка у ліфті луцької багатоповерхівки. Як пояснили експерти, ліфт тоді ввімкнули без необхідного дозволу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Березня 2018 14:42
А ліфт у будинку по Молоді, 19а, де стався нещасний випадок коли запрацює, і яка його подальша доля...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus