USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ліфт, в якому загинула лучанка, увімкнули без висновку експерта

13 Вересня 2017 09:51
Згідно з попередньої інформацією, працівник ТОВ "Волиньліфт" увімкнув ліфт без висновку експерта, який є обов'язковим після капремонту. Причини несправності ліфта встановлюватиме експертиза. Про це у мережі написав депутат, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Нагадаємо, 12 вересня ввечері трапилася трагедія у Луцьку - молода жінка загинула у ліфті.

"Вчора ввечері сталась жахлива трагедія: за адресою пр. Молоді, 19а внаслідок несправності ліфта загинула молода дівчина. Ліфт нещодавно пройшов капремонт, який виконувало ТОВ "Волиньліфт".

"Волиньліфт" - приватна компанія, яка обслуговує ліфти в м.Луцьку ще з 90-х років. Вказаний ліфт також перебував на обслуговуванні в цієї компанії.

За попередньою інформацією, працівник ТОВ "Волиньліфт" увімкнув ліфт без висновку експерта, який є обов'язковим після капремонту. Причини несправності ліфта встановить експертиза в м. Києві. Відкрито кримінальне провадження.

На даний момент скликаємо нараду для вирішення питання щодо проведення позапланової перевірки ліфтів в житлових будинках міста.

Висловлюємо щирі співчуття батькам й родині загиблої", - йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Мешканець Показати IP 13 Вересня 2017 09:58
Співчуття...Це трагедія,але все до цього йшло.Бо ніяких кап.ремонтів вони не проводять,ще і за незакооно зібрані кошти мешканців.Так,так-це приватна компанія,яке досить добре заробляє,але ремонти не проводять(окозамилювання).Кап ремонн-це повна заміна вузлів,які вичерпали свій ресурс, і багато чого іншого.Покарання повинно бути неминуче.
Андрій Показати IP 13 Вересня 2017 10:23
Боже, який жах. Знав Катю... Рідним та близьким найщиріші співчуття. Сил Вам та терпіння, пережити це непоправне горе.
Ліза Показати IP 13 Вересня 2017 11:18
В Луцьку все не по-людськи. Роблять ремонти в своїх кабінетах в парку в Центрі а там де головне людське життя влада байдужа!!!!!!!!!!!! Співчуття !! Горе страшне. І коли вже хтось буде нести відповідальність чи знову на двірника спишуть все?!!
лучанин Показати IP 13 Вересня 2017 11:28
це жахлива трагедія,але зовсім мало інформації .Що стало причиною загибелі молодої людини.Несправність ліфта,чи знехтування правилами безбеки.Якщо ліфт відірвався,це можна зрозуміти.Якщо були відкриті двері і людина зробила свій останній крок у прірву.
Лучанка Показати IP 13 Вересня 2017 11:35
Яка біда...така безглузда смерть.Родині сили це пережити.хай Бог всіх боронить. В нас осбб зараз ліфт на капремонті.на ремонт зібрали по 200-400 грн з квартири. Страшно вже жити.
Мешканка під'їзду Показати IP 13 Вересня 2017 13:36
Щодня їздила тим ліфтом. Я і моя сім'я. Те, що ліфт був справний - ПОВНА БРЕХНЯ. Так, недавно збирали гроші з мешканців під'їзду, так, ліфт ніби було відремонтовано. Але останні декілька днів ми стали помічати, що ліфт спочатку їде, а потім закриваються внутрішні двері. Я і мої сусіди неодноразово ПОВІДОМЛЯЛИ про проблему телефоном працівників відповідних служб. Реакції нуль. Напрошується висновок, що ліфт у нас ремонтувався так, як дороги ремонтуються, для галочки А врезультаті чиєїсь недбалості загинула молода красива жінка, чудова мама 7-річної дівчинки :(
Богдан Сташинський Показати IP 13 Вересня 2017 15:04
Млять - чому не опишуть детально як це трапилося , це або самогубство, або нетверезий чи неадекватний стан загиблої...
Андрій до Богдан Ста Показати IP 13 Вересня 2017 15:35
Не пишіть всіляку маячню. Сказано ж, що трагедія сталася через несправність ліфту. Причому тут стан потерпілої ? Поспівчувайте краще рідним та близьким.
Богдан Сташинський до Андрій до Богдан Ста Показати IP 13 Вересня 2017 16:59
Спробуй затиснись між шахтою та ліфтом з кабіни ліфта...
Лучанка Показати IP 13 Вересня 2017 20:51
Жах... як ще таких кончених земля носить!!! Богдане, схаменіться!!! Ви непотріб, як вам не соромно
Андрій до Богдан Ста Показати IP 13 Вересня 2017 23:36
Хочу повторити для "недалеких". Кому і в якому стані бути це є особистою справою кожної людини і відношення до несправного ліфту ніяк немає. Це ж не п'яне би..ло що сідає за кермо і наражає на небезпеку і себе і інших. І не п'яний пішохід який переповзає дорогу поза межами пішоходного переходу. Людина йшла собі з роботи і... не дійшла до власної оселі через чиєсь халатне відношення до роботи та чиюсь недбалість. В чому її вина ? Дитина залишилася практично сиротою, з бабусею. І цікаво, щоб Ви "цвірінькали", якби, не дай Бог, з Вашими близькими чи рідними щось трагічне сталося, а хтось у коментах писав щось подібне ? Інколи рівень деяких наших людей просто вражає. Тупе, невиховане би...ло !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus