USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

До Артемівська привезли 40 військових, поранених під Дебальцевим

15 Лютого 2015 18:26
До лікарні міста Артемівська привезли 40 військових, поранених під час боїв за Дебальцеве до початку перемир’я. про це повідомляє Громадське.ТВ.

Як розповідає журналіст Анастасія Станко, їх намагалися вивезти протягом чотирьох днів декілька разів, однак їм доводилося повертатися, оскільки дорога постійно прострілювалася. Поранених вдалося доправити тільки сьогодні.

Зі слів бійця кіровоградського автомобільного батальйону «Чорний ліс», пробиватися довелося польовими дорогами, тому що ділянка Луганське-Логвинове досі заблокована сепаратистами.

Нагадаємо, командир батальйону «Донбас», народний депутат Семен Семенченко повідомив, що сили АТО взяли під контроль дорогу Артемівськ - Луганське - Лозове - Дебальцеве. Противник утримує трасу Дебальцеве - Артемівськ через Логвинове, де терористи обладнали опорний пункт.

Як відомо, в районі Дебальцевого захищають країну від агресора чимало волинян. Наразі немає інформації, чи є волиняни серед поранених.

ЧИТАТИ ЩЕ: БОЄЦЬ З ВОЛИНІ ПІД ДЕБАЛЬЦЕВИМ ПОТРАПИВ У ПОЛОН, - ЗМІ

Як повідомив сьогодні, 15 лютого, Президент України Петро Порошенко, українські війська в Дебальцевому отримали допомогу і провели ротацію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus