USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Україна передала Росії список з 800 пораненими у полоні військовослужбовцями

14 Січня 2023 10:44
Омбудсмен України Дмитро Лубінець передав своїй російській колезі Тетяні Москальковій список з 800 поранених військових, які утримуються в полоні. Як зазначив Уповноважений ВРУ з прав людини, Україна сподівається на їхню репатріацію.

Про це Дмитро Лубінець повідомив в ефірі національного телерадіомарафону «Єдині новини», передає УНН.

«Йдеться не про кількісний обмін, а саме про репатріацію, без жодних умов, кожній зі сторін. Ця ініціатива пролунала вперше. І ми передали список військовослужбовців української армії, які, на нашу думку, є пораненими і важкопораненими. Це практично 800 наших поранених», – сказав він.

За його словами, українська сторона отримала відповідний список від росіян і передала його Координаційному штабу з поводження з полоненими.

Нагадаємо, омбудсмен України Дмитро Лубінець повідомив, що провів з російською колегою Тетяною Москальковою третій раунд переговорів у Туреччині, йшлося про звільнення військовополонених та цивільних з російського полону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus