USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До дня Збройних Сил України військові 14 ОМБР отримали подарунки

6 Грудня 2014 22:00
Військовослужбовцям новоствореної 14 окремої механізованої бригади, які зараз тренуються на Рівненському полігоні, сьогодні, 6 грудня, привезли подарунки з Волині - зимове взуття та військове обладнання, а також таку необхідну взимку річ, як буржуйку.

Нагадаємо, з 1 грудня 2014 року припинила своє існування легендарна 51-а бригада. На її місці створене нове військове з’єднання, 14 бригада, яку очолив бойовий офіцер полковник Олександр Жакун.

Отож, з нагоди свого професійного свята. З Днем Збройних Сил України військові отримали подарунків на загальну суму 200 тисяч гривень. Військовослужбовців 14 ОМБ привітали представники Благодійного фонду «Волинь-2014» та волинські волонтери. Із собою привезли 120 пар зимових берців, стільки ж пар утеплених зимових чобіт, балаклав та рукавиць. «Автомайданівці», у свою чергу, презентували військовим три радіостанції.

Працівники одного з провідних підприємств Волині «Модерн-Експо» Роман, Юрій та Олександр передали на полігон дитячі малюнки та безцінну нині річ для солдатів – буржуйку. Її креслення, кажуть, придумали самі. Виготовили ж за одну зміну. Хлопці переконують, що українську армію треба підтримувати всім миром. Тоді й перемога не за горами. А сьогодні закликають своїх колег з інших підприємств долучатися та допомагати війську.



Командир дивізіону Олексій та ще сотня бійців 14 ОМБР подякували меценатам та волонтерам за надану допомогу. Розповідають, що нині вона дуже доречна, так як Збройні сили України не в повному обсязі постачають військових речове майно.

На полігоні в один ряд з солдатами став відомий волинський волонтер Роман Мартинюк. Разом з військовими він відправляється в зону проведення антитерористичної операції. Там хлопець керуватиме квадрокоптером. Подібний безпілотник нині вкрай потрібний для проведення повітряної розвідки. Роман оволодів навиками керування цим літальним приладом, пройшовши спеціальні курси.

«Дуже приємно, що завдяки Благодійному фонду «Волинь-2014» вдалося придбати такий пристрій для наших військових. Він дозволяє робити відеоспостереження з великої висоти та відлітати на віддаль двох-трьох кілометрів. Квадрокоптер дозволяє виконувати спеціальні завдання, які допоможуть українським військовим у боротьбі з ворогом. Він дозволяє проводити аеророзвідку та рятувати життя людей», - розповів Роман Мартинюк.



Вартість літаючого приладу становить майже сорок тисяч гривень, що є вкрай великою сумою для простих волонтерів. Тому Роман закликає людей, які мають потужні фінансові ресурси, брати приклад з таких благодійників, як Петро Пилипюк, Євген Дудка, Віктор Чорнуха та інших фундаторів БФ «Волинь-2014».



Безпілотний літальний пристрій сьогодні має бути в кожному підрозділі Збройних Сил України, тому що це - гарантія безпеки. Квадрокоптер – надзвичайно важлива річ. Тому людям з фінансовими можливостями варто задуматися над виділенням ресурсів на впровадження сучасних технологій, задля підтримки та розвитку українського війська, а також збереження життів сотень та тисяч людей.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 5 грудня у Володимирі-Волинському – на місці дислокації новоутвореної 14 Окремої механізованої бригади - відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних сил України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волонтер Показати IP 6 Грудня 2014 22:51
А найбагатші волиняни Єрємєєв, Івахів, Мартиняк не дали ні копійки, бо, видно, День Збройних Сил України - не їхнє свято... Армія їм по барабану, адже їхні сини в ній служать, від війни заховалися далеко за бугром.
Анонім до Волонтер Показати IP 7 Грудня 2014 10:00
ні чог ж ви так вони інколи з інтером на схіж виїжають для піару :)
Анонім до Анонім Показати IP 7 Грудня 2014 10:00
особливо перед виборами :)
Анонім до Волонтер Показати IP 7 Грудня 2014 17:58
А нашо їм ,свої кармани,забивати треба,у виборах проскочили от і хватить.це ше ті єврєї.попіарились от і хватить.а ви далі за деяких з них голосуйте.
Анонім до Волонтер Показати IP 7 Грудня 2014 18:07
А наші сини,захищають нас,їх та їхній бізнес.а їхні дітки за бугром вчаться,як ти кажеш. А ви лохи,як вони думають воюйте,кинемо вам неякісного броніка і хватить. ГИДОТА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus