USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До кінця року Луцьку необхідно ще 2,5 мільйона на пільгові перевезення

12 Жовтня 2016 09:36
Перевезення пільговиків міському бюджету в 2016 році вже вартував 25 мільйонів гривень, але це не остаточна сума. До кінця року треба знайти ще 2,5 мільйона.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 12 жовтня.

Так, Микола Романюк повідомив, що учора відбулося засідання Ради регіонального розвитку, під час якої обговорювали проект бюджету 2017 року. Одна з пропозицій від міських голів, яка надійшла до уряду, – вирішення питання з пільговим проїздом.

Зокрема, перед урядом поставили питання про можливість монетизації пільгового проїзду, а також визначення чіткого переліку категорій пільговиків та розрахунку. Це зумовлене тим, що місцеві бюджети нині мусять витрачати мільйони гривень на забезпечення пільгового проїзду.

Так, з луцького міського бюджету на забезпечення пільгового проїзду в громадському транспорті у 2016 році вже виділили 25 мільйонів гривень. Але до кінця року буде потрібно ще 2,5 мільйона.

Нагадаємо, більше 50 тисяч лучан користуються пільгами на безплатний проїзд в громадському електротранспорті обласного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ТТ Показати IP 12 Жовтня 2016 10:58
до 50-ти тисяч лучан долучаються пільговики з районів, а платить місто. Тут вихід по-моєму один- усі купуємо квитки, або проїздні талони на 1-2-3 міс. і.т.д. один пільговик міста цілий день живе в тролейбусі, а інший 1 раз приїхав в місто і на ньому їде, а пенсія в усіх однакова, і виплачується 1 раз на місяць. замість кондукторів збільшити штат контролерів. ось така Схема виходу ЛПЕ з фінансового провалля - за проїзд платимо ВСІ. ЯК каже Аваков - підчинись, а потім обжалуй. так і в ЛПЕ - хочеш їхати -плати, а потім обжалуй.!!!
Нам Показати IP 12 Жовтня 2016 14:36
Мудрикам до лампочки в нас посвідченя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus