USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Ковеля кличуть найсильніших чоловіків

30 Червня 2015 08:21
Змагання з кросфіту відбудуться в Ковелі 5 липня. Старт ‒ з 10:00. Про це інформують в мережі.

«Вперше у Ковелі змагання з КросФіту! Усі охочі можуть зареєструватися та спробувати свої сили у найпопулярнішому виді функціонального багатоборства КросФіт», ‒ йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Кowel.com.ua, атлети змагатимуться індивідуально, командних змагань не буде. Реєстрація учасників відбуватиметься з 11:00 до 12:00, проте той, хто не встигне у визначений час, можна буде зареєструватися пізніше. Місце зустрічі ‒ вулиця Незалежності, у Ковелі.

Участь у змаганнях ‒ безплатна. Всі призери отримають призи від спонсорів та медалі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ковельчанин Показати IP 30 Червня 2015 08:52
Це збирають для вручення повісток? По тим учасникам відразу буде видно, що медкомісія не потрібна!:)
Малинка до ковельчанин Показати IP 30 Червня 2015 08:57
Ці чоловіки займаються хорошою справою: ведуть правильний спосіб життя, гарно виглядають. А не те, що багато юнаків зараз: потягують пивко в підворотні, занадто худі або товсті, вільний час проводять у клубах за батьківські гроші. Самовдасконалюйтесь, і буде вам щастя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus