USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Києва прибув Вифлеємський вогонь миру

15 Грудня 2019 22:23
Вифлеємський вогонь миру сьогодні, 15 грудня, прибув до України. Усі охочі могли запалити від нього свою свічку у Михайлівському Золотоверхому соборі у Києві.

Про це повідомляє UATV із посиланням на сторінку «Пласт – український скаутинг» у Facebook.

«Пластуни передали цей символ любові й добра громаді Києва, а вже зовсім скоро поширюватимуть його у державні установи, лікарні, дитячі будинки», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що група представників організації повезе Вогонь захисникам України у зону бойових дій. Також вони передадуть військовим різдвяні подарунки.

«Так, до Різдва пластуни передаватимуть Вогонь всім українцям, аби на Святвечір символ миру, якого ми так прагнемо, запалав у наших домівках. Від сьогодні ми розпочинаємо естафету поширення Вогню по всій Україні», – додали в організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не розумію Показати IP 16 Грудня 2019 00:56
Що це це таке взагалі? Для лучан!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus