USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька прибуде потяг «Труханівська січ»

1 Листопада 2016 11:36
Волонтерський потяг єднання України “Труханівська Січ” перебуватиме в Луцьку 4 листопада 2016 року.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Укрзалізниця вже втретє підтримала Всеукраїнську акцію “Потяг Єднання України “Труханівська Січ”, надаючи потяг для активістів патріотичного руху. Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної єдності.

Третій потяг “Труханівська Січ” більше двох тижнів подорожуватиме західними містами країни, відправився він з Києва 20 жовтня 2016 року. Більше 150 студентів, волонтерів, журналістів, психологів, митців та військових зі сходу України беруть участь в акції.

Мета акції: сприяти консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних куточків України, піднесенню патріотичного руху українців, популяризації національної культури, а також відверта розмова про болючі для України питання, насамперед про реформу армії та суспільства. Потяг у складі 9 вагонів відправився з Києва і за маршрутом його курсування до акції можуть долучатися мешканці Вінниці, Хмельницького, Кам'янець-Подільська, Тернополя, Івано-Франківська, Коломиї, Чернівців, Львова, Мукачева, Ужгорода, Луцька та Рівного. З Рівного поїзд повернеться до столиці.

Пасажири Агітпотяга — студенти, митці, волонтери, та громадські діячі проведуть концерти, лекції та різноманітні творчі майстер-класи у навчальних закладах та будинках культури зазначених міст.

У Луцьку на залізничному вокзалі відбудеться урочиста зустріч учасників Потяга Єднання, покладання квітів до пам'ятників полеглих за Україну, екскурсія містом, у музеї, замок, спілкування у навчальних закладах, концерт спільно з музичними колективами міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus