USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьк приїде переможець «Х-фактора»

27 Вересня 2015 15:28
Молодий український співак Олексій Кузнєцов завітає до Луцька з концертною програмою «Hymne a l’Amour» («Гімн кохання») в рамках свого першого всеукраїнського концертного туру.

Так, Олексій Кузнєцов, лірико-драматичний тенор родом з Макіївки Донецької області, здобув першу славу у першому сезоні української версії всесвітньо відомого вокального талант-шоу «Х-фактор», в якому вийшов переможцем.
Після участі у двох сольних концертах всесвітньо відомого італійського тенора Алесандро Сафіни в Києві, Олексій отримує запрошення до Італії та Австрії з метою подальшого навчання. З 2012 року він вдосконалює свій вокальний талант у найкращих професорів академічного вокалу Європи в музичних академіях Флоренції, Мілана, Риму та Відня.
Паралельно Олексій з успіхом концертує на найбільших концертних майданчиках Китаю, Швейцарії, Угорщини, Іспанії, Казахстану, Кіпру та, ясна річ, України, де 28-го та 29-го березня 2015 року на сцені Національного палацу мистецтв «Україна» в Києві бере участь у постановці концертної версії легендарного французького мюзиклу «Notre Dame de Paris» (Олексій виконує вокальні партії аббата Клода Фролло).

Світові знаменитості в один голос стверджують, що теноровий тембр Олексія є справжнім дивом, голосом нового тисячоліття.
Отже, у рамках свого першого всеукраїнського концертного туру Олексій дасть 26 концертів у 22-ох обласних центрах України та чотирьох містах районного значення.

У концертній програмі «Hymne a l’Amour» («Гімн кохання») він заспіває 25 всесвітньо відомих композицій сімома мовами світу - французькою, англійською, іспанською, італійською, латинською, українською та івритом.
До Луцька співак завітає у середу, 2-го грудня. Концерт пройде на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.
Розклад всеукраїнського концертного туру Олексія Кузнєцова 2015 року
Розклад всеукраїнського концертного туру Олексія Кузнєцова 2015 року


Концерт відбудеться у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України (художній керівник та диригент - заслужений діяч мистецтв України Микола Лисенко), Національної заслуженої академічної хорової капели України «Думка» (художній керівник та диригент - народний артист України Євген Савчук) та рок-бенду.

Квитки можна придбати у касі театру на Театральній площі обласного центру або замовити за телефонами 72-54-60 та 72-53-03.

До слова, разом з оркестром до Луцька на цей концерт приїде єдиний лучанин у складі оркестру, скрипаль Ілля Сметанін, який протягом чотирьох років праці у цьому колективі співпрацював із зірками світового рівня на найбільших концертних майданчиках України, Росії, Франції, Швейцарії, Бельгії, Німеччини та Лівану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 28 Вересня 2015 11:16
Молодець ,талант від Бога

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus