USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

До Луцька приїхали легенди українського футболу, аби допомогти зібрати кошти для ЗСУ. Фото

26 Лютого 2023 19:03
У Луцьку на благодійному футбольному турнірі, організованому гіпермаркетом «Там Там», зібралося чимало легенд українського футболу, аби допомогти зібрати кошти на автомобіль для воїнів криворізького батальйону «Арей», в якому служать і волиняни.

Це вже не перший благодійний турнір, який організовує гіпермаркет. Влітку на луцькому «Авангарді» зіграли зірки українського футболу та працівники «Там Таму» – тоді збирали мільйон гривень для волонтерського штабу «Ангар». А торік восени заради збору коштів на авто для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у поєдинку зійшлися легенди «Волині» та зірки українського футболу.

Сьогодні ж в Луцьку на майданчику ОДЮСШ зіграли відомі футболісти Владислав Ващук, Євген Селезньов, Роман Максимюк. А за команду «Волині» виступали Віталій Неділько, Олег Герасимюк, легендарний капітан Сергій Сімінін та Василь Сачко і Альберт Шахов, які свого часу не лише грали за «хрестоносців», а й були тренерами.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Євген Селезньов відзначив, що йому дуже подобається в Луцьку, він вже втретє приїхав, аби зіграти на благодійному турнірі.

«Мене дуже тепло приймають у Луцьку. Нині я на етапі завершення своєї кар’єри. Якщо я можу чимось допомогти, а я можу, то роблю це залюбки. Якщо я допоможу людям хоча б на хвилину відволіктися від війни, то я вважаю, що це добра справа», – сказав Євген Селезньов.

Футболіст відзначив, що сьогодні «буде мучитись» на полі, адже в нього травмоване коліно, та попри це він намагатиметься допомогти команді 6 прикордонного Волинського загону перемогти.

«Сьогодні ми будемо боротися лише за перемогу, інакше я б до Луцька не їхав», – наголосив Євген Селезньов.
До слова, у турнірі, крім прикордонників, взяли участь команди «Волинь», ФЦ «Ковель», «Там Там» та ЛСТМ 536.

Під час відкриття турніру у вітальних словах голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, керівник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та керівник «Там Таму» Віктор Кульбачинський відзначили, що за рік усі українці стали сильнішими, а футбол – це об’єднувальний фактор. Вони побажали командам обійтися без травм та здобути перемогу, підкресливши, що головна перемога – попереду. Саме задля її наближення на майданчику і на трибунах зібралася велика кількість людей.
Вже у першому матчі між командами «Там Таму» та прикордонників підтвердилися слова Євгена Селезньова, що, незважаючи на благодійний статус турніру, команди боротимуться на полі до кінця. Рахунок відкрив «Там Там», який тримав мінімальну перевагу протягом всього матчу. Але на останніх секундах Євген Селезньов класним ударом зі штрафного приніс нічию прикордонникам.
Відзначимо, що кошти на допомогу військовим збирали впродовж усього турніру, але також збір коштів проводиться і на банківські рахунки:

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/vzvvZ9ynY

Номер картки банки: 5375 4112 0287 7846

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Назаренко Показати IP 26 Лютого 2023 22:04
ось де повістки вручати а не бігати як собаки по вулиці за хлопцями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus