USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцької міськради принесли феєрверки

18 Березня 2015 09:30
Розібратися з виконавцями салютів, які обурили лучан, та проконтролювати дотримання режиму роботи нічного клубу закликали правоохоронців міста.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 березня.

Нагадаємо, 15 березня у Луцьку був день жалобимісто прощалося з двома воїнами: Денисом Чабанчуком та Мирославом Столярчуком.

А напередодні – в ніч з 14 на 15 березня, коли тіла вже булати в храмі, біля нічного бару «ОПЕРА», навпроти парку 10 хвилин відбувалися потужні салюти.

Член групи швидкого реагування «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук розповів: тієї ночі відбулося 274 залпи салютної установки протягом 10 хвилин.
«Саме в цей час у супроводі міліції, Самооборони, Автомайдану України були доправлені тіла двох загиблих бійців. Я розумію, життя в Луцьку триває. Але люди, які це вчинили, мають принаймні пам’ятати завдяки кому вони мають змогу святкувати День народження», - зауважив він.

З його слів, свідки цієї події розповіли, що салютували відвідувачі нічного клубу «Опера», де саме святкував іменини один з небідних лучан. Як доказ на засідання виконкому самооборонівці принесли і коробки з-під салютів, які тоді стріляли.
Власне, навіть після 24 години, коли вже в місті розпочався День жалоби, танці в диско-клубі продовжилися до ранку. Олександр Ніколайчук додав, що попри заборону використання салютів в місті до завершення АТО, у Луцьку регулярно відбуваються святкові салюти.

Відтак, він зачитав депутатський запит до начальника Луцького міськвідділу Ігоря Муквоза, який підготував нардеп Ігор Лапін, розібратися з цією ситуацією.
Крім того, член виконкому Богдан Климчук попросив міського голову дати протокольне доручення відповідним органам, покарати не лише виконавців, а й взяти під контроль роботу закладу «Опера».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Василь Показати IP 18 Березня 2015 09:47
Муковоз вам нарозбирається... ха ха... поставте на його місце чесного мєнта, який пройшов Майдан, а не посилав тітушок туди і все стане на свої місця
макс Показати IP 18 Березня 2015 10:02
Краще б ці гроші - а такі салюти коштують досить не дешево - віддали на допомогу котроїсь хворої дитини, батьки якої збирають їх по гривні. Скоти, що тут скажеш.
ВАсиль Показати IP 18 Березня 2015 10:11
Таке враження що міську раду постійно треба "навантажувати" бо вони не дууууже хочуть працюати і виконувати обов"язки . Їм однаково, вони гроші заробляють
зверніть увагу до ВАсиль Показати IP 18 Березня 2015 13:38
а що на останньому знімку робить зебра?
вмираю.... Показати IP 18 Березня 2015 10:13
вмираю від сміху.....депутат лапін нарешті "почав" виконувати депутатські повноваження....круто - порядок у місті.....ото у чоловіка можливості і повноваження
місцевий Показати IP 18 Березня 2015 10:21
Климчук черговий піар для себе робить! На одному з форумів Луцька закликав людей прийти і вважає, що це ну аж дуже потрібно для розвитку Луцька, да ще і в такий скрутний час! А слабо магазини, маркети, контролюючі органи... перевірити, або направити запит з приводу необгрунтованого підняття цін?! А впровадження касових апаратів на базарах - це не наповнення бюджету міста? на це розуму не вистачить у таких горе-політиків!:)))
лучанка Показати IP 18 Березня 2015 10:24
а чого не назвати ім'я небідного лучанина, який святкував день народження - "героїв" треба знати в лице....і ті салюти та йому під двері (бажано вночі коли спить) - або краще зразу його після іменин в АТО!!!!!! Самооборона, розширюйте свої функції !
Місцевому до лучанка Показати IP 18 Березня 2015 12:30
А чому Ви не добиваєтесь? Чекаємо, що за Вас Богдан чи хтось інший прийде й зробить?
лучанці Показати IP 18 Березня 2015 10:37
Підтримую. Народ має право знати своїх "героїв"
Свідок Показати IP 18 Березня 2015 10:49
Та там від заправки БРСм ті салюти стріляли! Закрити заправку! Взяти іі роботу під контроль!
Лучанка до Свідок Показати IP 18 Березня 2015 11:33
До чого тут запрвка. Вона просто розташована якраз саме за Оперою. А ви ще там салюти вирішили поставити. Палите самі себе.
сергій Показати IP 19 Березня 2015 07:59
Та опера і мажори достали вже бл...усіх. Виловлювати їх потроху і популярно пояснювати про культуру та гарні манери. На все життя запамятають і іншим передадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus